Witam wszystkich wpad?em na pomys? aby nie za?mieca? forum z osobnymi tematami o skinach/nowych fryzurach etc.Wi?c je?eli znalaz?e?/zrobi?e? ciekaw? modyfikacje tego typu daj j? w tym temacie.Ponadto dobrze by by?o gdyby?cie dawali tu te? np skiny nowych przechodni?w.
Wi?c ja zaczne:
Nicko:
Link:
Model g?owy Nicko
Link:
Kane West
Link:
Ostatnio zmieniony przez Grigi 2014-02-23, 00:56, w całości zmieniany 1 raz
Przedstawiam wam mod CLEO.
Je?li zatrzymamy si? i poczekamy w danym miejscu, zabierze nam $200, lecz jak przejedziemy nie p?ac?c, dostaniemy 2 wanted lvl...
Bardzo fajny mod do gta sa kt?ry dodaje now? fabu?e gry officjalnie sam gram w ten modzik i podoba mi si? bardzo dodaje on fabu?e gry RE bardzo Co spotkamy w owym modzie wiele niespodzianek jak np walka hunter?w ludzi munatnt?w kontra Hunki ?o?nierzy itp.
Download
Ostatnio zmieniony przez Grigi 2014-02-23, 00:12, w całości zmieniany 1 raz
Pomogłem?
Wrzuciłem coś fajnego?
Jeśli tak to podziękuj klikając
To nic nie boli
W sprawie wygasłych linków lub pomocy pisać na PW lub GG 6722343 odpisze
Ostatnio zmieniony przez Grigi 2014-02-23, 00:26, w całości zmieniany 1 raz
Znalaz?em fajny mod podmieniaj?cy twarz CJ na Vampirowsk? xD
A oto Screen
Dam w Hide bo fajnie wygl?da
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
Podpis
Pomogłem?
Wrzuciłem coś fajnego?
Jeśli tak to podziękuj klikając
To nic nie boli
W sprawie wygasłych linków lub pomocy pisać na PW lub GG 6722343 odpisze
Prosz? nie pisa? koment?w typu Je?li mod si? nie podoba i wolisz sam go znale?? na innej stronce to nie musisz go pobiera? akurat st?d Nie b?j si? nie obra?e si?