Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2009-06-08, 19:27

Moriss

Na forum: 6563 dni

Piwa: 12

Respekt: 50

Witam wszystkich u?ytkownik?w serwisu GTAONLINE. Wi?c tak, mam pewien problem z MTA MAP EDITOR. Ot?? jestem w trakcie budowy du?ego wi?zienia z nowym budynkiem oraz okolic?, zrobi?em ju? ogrodzenie, pod?og?, oraz dwupi?trowe cele z kratk? do oko?a cel. Wszystko robi?em prawie ca?? noc, i przyznam troszeczk? si? napracowa?em. Ot?? m?j problem polega na tym ?e jak wyposa?y?em cz??ciowo cele, wysz?o mi 332 obiekty. Problem polega na tym, ?e jak chce co? postawi? na mapk? wi?zienia, to nic si? nie dzieje, nie mog? nic doda?, jedynie usun??. Bardzo prosz? o pomoc, za odpowied? stawiam piwko. Z g?ry dzi?kuje, pozdrawiam Moriss.

Podpis
Celem wojny nie jest zginąć za ojczyznę. Tylko sprawienie aby tamte k*** zgineły za swoją
Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2009-06-08, 19:29

AdiX

Na forum: 6802 dni

Piwa: 932

MTA te? ma limity, jak ka?da gra... Skopiuj po?ow? obiekt?w, skasuj je z mapy i buduj dalej. Gdy sko?czysz, dodaj stare obiekty do nowej mapy.

Podpis

Wysłany: 2009-06-08, 19:41

Moriss

Na forum: 6563 dni

Piwa: 12

A nie da si? tego jako? obej???

Podpis
Celem wojny nie jest zginąć za ojczyznę. Tylko sprawienie aby tamte k*** zgineły za swoją

Wysłany: 2009-06-10, 15:35

Law

Na forum: 6485 dni

Piwa: 1318

Niestety nie.

Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » GTA SAN ANDREAS » SA: MULTIPLAYER » MTA Map Editor Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi