|
Wysłany: 2014-04-07, 09:16
|
|
Iggy
#admin

Nick w MP: Iggy
Piwa: 1716
|
Administrator: Admin ma zawsze rację | REGULAMIN FORUM | REKLAMA/VIP | .
|
|
Cze??. Mam pewien problem z Map Editorem MTA. Mam od nowa zainstalowanego Windowsa i zainstalowa?em ponownie MTA. Gdy chc? je w??czy? wyskakuje b??d:
Instalowa?em ponownie to ju? kilka razy, ale dalej to samo. Pobra?em netc.dll i umie?ci?em w folderze w MTA tam gdzie reszta bibliotek, ale dalej nic. Szuka?em na internecie rozwi?zania, ale tam pisa?o, aby zainstalowa? ponownie, pobra? netc.dll itp.
Wcze?niej wszystko chodzi?o normalnie, a po zainstalowaniu od nowa Windows'a nie dzia?a. Z g?ry dzi?ki za pomoc.
Za pomoc piwka oraz respekt.
|
| Ostatnio zmieniony przez Shimeon 2016-06-17, 13:29, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2014-04-07, 11:18
|
|
B!4CK
Never give UP!

Nick w MP: John
Piwa: 1891
|
|
|
|
Iggy, a masz zainstalowane GTA czy zpiracone? Ma?o informacji poda?e?, wiem tyle, ?e posiadasz windows XP.
Posiadasz windows service pack 3? Jak nie to zainstaluj!
|
Podpis
Cześć [you] !
Projekt, który poruszy scenę platformy SA:MP!
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2014-04-07, 13:36
|
|
Iggy
#admin

Nick w MP: Iggy
Piwa: 1716
|
Administrator: Admin ma zawsze rację | REGULAMIN FORUM | REKLAMA/VIP | .
|
|
GTA SA mia?em po?yczone albo pobrane, nie pami?tam dok?adnie. Mam Windows XP. Wcze?niej po formacie te? mia?em taki problem o ile pami?tam, ale jako? uda?o mi si? go rozwi?za?, a teraz nie wiem jak to zrobi?. Co do tego Windows Service Pack to musia?bym si? troch? wstrzyma? z pobraniem, poniewa? mam internet z transferem. Macie mo?e jakie? inne pomys?y?
Edit.
Problem rozwi?za?em. Trzeba by?o pobra? vcredist_x86.exe.
//Mo?na zamkn?? i przenie?? do rozwi?zanych.
|
|
|
|
|
|
| Tagi: map :: editor |
Anonymous

Na forum: 245 dni

|
Anonymous Koniecznie zajrzyj na:
|