|
Wysłany: 2017-05-08, 21:06
|
|
Anulator

Nick w MP: Deyw_
|
|
|
|
Witam wszystkich forumowicz?w - was. Od pewnego czasu posiadam serwer SAMP z koleg?, g??wnie ja pawnuj?.. Borykam si? z problemem, kt?ry mnie dr?czy i koleg? od dw?ch dni; Mianowicie wchodz? pewnego razu na serwer w celu zalogowania si? na RCON, bo wprowadza?em ?atk? (Nie mog? zdradzi? jakiej ) i nagle pokaza?a si? informacja na temat zbanowania mnie, bo zalogowa?em si? na rcon bez wpisu.. Wzi??em, otworzy?em pawno i zacz??em szpera? - znalaz?em zaprogramowanego przeze mnie AntiNoobCheatersRconLogin v 22,2A; usun??em, wchodz? i gdy pr?buj? si? zalogowa? na RCON nic si? nie wy?wietla, tylko kickn??o mnie tak jak wsze?niej Mo?e jaki? dobroczy?ca powie, jak w??czy? logowanie? Wszystko jest wy??czone. [Nie piszcie komentarzy typu: No co ty nie wiesz? Tw?j skrypt twoja sprawa typie...., bo ja naprawd? nie wiem co si? dzieje. Skryptu nie podam ani log?w z konsoli (Podam je?li b?dzie to konieczne.)]
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2017-05-08, 22:06
|
|
Mac

Nick w MP: Mac
Piwa: 27
|
|
|
|
Ten public, odpowiada za logowanie na ROCN (udane, b?d? nie).
Musisz go znale?? i to w nim najprawdopodobniej b?dzie u?yty kick przy logowaniu na RCON.
PS. Gdyby? sam to napisa?, wiedzia?by? gdzie, co i jak. Takie ?ciemy to wiesz, temu koledze. xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2017-05-16, 00:12
|
|
IbizaServerDM

Nick w MP: supernick:))))
Piwa: 1
|
|
|
|
1. Skoro nie chcesz pokaza? kodu to jak mamy Ci pom?c?
2. Mo?e masz w oddzielnym skrypcie callback OnRconLoginAttempt?
3. Czy aby na pewno usun??e? kod odpowiadaj?cy za kick przy logowaniu?
4. Sprawdzanie czy kto? jest logni?ty mo?na sprawdzi? w timerze + IsPlayerAdmin + Tablica "Je?li jest ju? sprawdzony"
5. Przejrzyj dok?adnie kod gamemodu pod wzgl?dem funkcji Kick(...);
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2017-05-18, 21:24
|
|
String256

Piwa: 10
|
|
|
|
Zaprogramowales sobie system anty logowania na rcon i nie potrafisz go ogarn?? ?
Pierwsze s?ysz?... bez kodu nic nie pomozemy
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2017-05-19, 21:58
|
|
Anulator

Nick w MP: Deyw_
|
|
|
|
Znalaz?em dziada, bo generalnie programowa?em to od 2010 i niekt?rych rzeczy si? nie pami?ta, c?? m?j b??d.. Polega to na tym, ?e trzeba doda? do rangi, oraz wpisa? w linijk? rcon nick, kt?ry ma wy?wietla? to wszystko ;d Dzi?ki za pomoc, mo?na zamkn??
|
|
|
|
|
|
| Tagi: odblokowywanie :: logowanie :: rcon. |
Anonymous

Na forum: 245 dni

|
Anonymous Koniecznie zajrzyj na:
|