Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2008-02-19, 18:21

Almustafa

;]

Na forum: 6736 dni

Piwa: 219

Respekt: 50

Ostrzeżeń: 20%
"uznanski1" napisał/a:

- zero lag?w

zero lag?w ?? troche przesadzi?e? ... :D

Podpis
POMOGŁEM ? DAJ PIWKO :piwo:
Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2008-10-21, 22:28

sewerynsenior21
[Usunięty]

A ja mam pytanie dosta??m w?asnie dzis serwer z Og-servrs.net i gdzie sei wchodzi zeby np ustawic nazwe serwera itp ? bo ja ciemny jestem mia??m hitme to widzia?em ale teraz...;/ Porsze o pomoc :-?

Wysłany: 2008-10-21, 22:29

Robert007

Na forum: 6713 dni

Piwa: 11851

Respekt: 70

otworz notatnikiem plik server.cfg i masz wszystko...

Podpis
Jak sie masz
?

Wysłany: 2008-10-23, 14:47

TABoR

TAB

Na forum: 6745 dni
Nick w MP: [PD][TAB]

Piwa: 1037

Ostrzeżeń: 20%
OG-server niby wszystko fajnie ale...
Owszem serverownia jest najta?sza i op?aca si? mie? u nich server ale za ma?? cen? dostajemy s?aby server , Co to znaczy ? Np. m?j drift server ze 1830obiektami w NLO , map? kt?ra nie crashuje/laguje , zupe?nie nie zawalonym FTP i z kilkoma skryptami - w?a?nie przez skrypt NLO pobiera? 25% z servera na kt?rym by? postawiony :| czyli grozi?o im to spaleniem si? sprz?tu...I niestety skrypty typu w?a?nie 'nlo' u nich s? zakazane... tak wi?c stania serverownia ale no nie utrzyma 'lepszych' server?w. Co do GTAhost - to najlepsza serverownia , lepszej nie znajdziemy no ale...jest droga :-o

Podpis
Server klanu PD: 188.165.198.49:7005
Strona klanu PD:

Wysłany: 2008-10-23, 15:36

opos

Daj Piwko PLZ

Na forum: 6678 dni
Nick w MP: Opos

Piwa: 2192

Jest zajebisty

1.Tanio
2.Brak lag?w
3.Szybka Obs?uga

JA Polecam :)

Podpis
fuck yeah..

Wysłany: 2008-10-23, 20:08

Polishgf

Na forum: 6646 dni

Piwa: 1879

OG-Servers to najgorszy hoster jaki jest w tym momencie na polskim rynku . Po prostu ?enada ... wykupuj? dedyki z firmy http://livenet.pl - ta firma r?wnie? nie posiada w swojej ofercie zbyt dobrego sprz?tu ... a je?li ju? jest dobry sprz?t to cena jest wr?cz CHORA. Posiada?em u nich dedyka (livenet) i mi przy 2 serwerach 200slot?w i jednym serwerze do CS'a 16slot?w dedyka si? po prostu wiesza? ... a na serwerach SAMP gra?o w sumie z 70 os?b a serwer do CS'a by? pe?en.
Wi?c na prawd? odradzam OG-Servers

Wysłany: 2008-10-28, 19:07

sewerynsenior21
[Usunięty]

ja tez mysle ze Og-servers to badziewie Nie ma Panelu itp ;/

Wysłany: 2008-10-28, 19:13

Mayke512

Na forum: 6603 dni

Piwa: 3022

Ostrzeżeń: 100%
Wi?c ja te? co? od siebie napisz?...

Je?li chcecie wykupi? serwer na kt?rym ma by? najprostsza mapka typu lvdm i kilka skrypt?w to to najlepszy bo najta?szy hosting. Mo?na liczy? na pomoc na forum ble ble ble. Mia?em taki serwer i nie mia?em ?adnych problem?w. Ale mapa si? rozrasta?a i rozrasta?a.... obiekt?w przybywa?o. I nagle bez ?adnego uprzedzenia serwer zosta? zablokowany. W nazwie napisano locked. Okaza?o si? ?e serwer zu?ywa? 100% CPU (procesora) komputera na kt?rym sta?. To ?wiadczy o tym ?e OG ma s?aby sprz?t.. Je?li chcesz wykupi? u nich serwer pod Add Rumple lub chcesz wrzuca? obiekty to stanowczo odradzam!!! My mieli?my na serwerze z Kramonem 8000 obiekt?w i by?y crash-e i lagi jak h*j. Nie wspominaj?c o samoczynnych restartach serwera. Tak jak napisa?em. Zanim kupicie serwer zastan?wcie si? do jakich cel?w ma on s?u?y?.

Wysłany: 2008-11-05, 11:55

dominoo

Na forum: 6449 dni

Piwa: 128

Ostrzeżeń: 80%
"radek6" napisał/a:

ja wykupi?em i za?uje. wog?le nie odpisuja na emaile i pomoc techniczna tez s?aba i pozatym troche lagi sa :( niepolecam

JA mam u nich serva i jakos odpisuj? mni na karzdego maila
ani razu mni nie zeby nie odpisali nigdy mni sie cos takiego nie zdarzy?o
mam 32 slotowy server u nich i jest ok
czasamni crashuje ale zadko
dla mnie jest dobry

Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » GTA SAN ANDREAS » SA: MULTIPLAYER » Opinia o "og-servers" Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi