Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2013-05-03, 15:32

Riot

3X

Na forum: 5729 dni
Nick w MP: Riot/3X

Piwa: 286

Respekt: 123
Respekt: 123

"Ciastkooo" napisał/a:

Ale wy ciemni jestescie.. Najpiere kazecie mi sprobowac. Sprobowalem i juz opie*dalacie mnie ze zle zrobilem.. Od tego ro forum jest zeby pomoc i poprawic a nie ***** kogos ze zle zrobil. OGarnij sie

W imieniu wszystkich - dzi?kuje za wdzi?czno?? pomocy, przykre jest ?e nawet podzi?kowa? nie umiesz tylko bluzga? od ciemnych. Doro?nij.

PS. Nie opie*******.... tylko napisa?em co ?le zrobi?e?.

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2013-05-03, 17:27

Ciastkooo

Na forum: 4804 dni
Nick w MP: Ciastko

Piwa: 24

Respekt: 50

Ostrzeżeń: 100%
Nie mow do mnie dorosnij, poniewaz jestes mlodszy ode mnie o 13 lat -.-. co do podziekowania to dziekuje przy kazdej pomocy, ale jak juz chcem pomoc to musicie szyfrowac wypowiedzi, napiszcie poprostu kod i koniec tematu, a ne poszukaj tu znajdz tam.

Wysłany: 2013-05-03, 19:19

Jacob

Głupiomądry

Na forum: 5502 dni
Nick w MP: Jacob

Piwa: 786

Respekt: 212,3
Respekt: 212,3Respekt: 212,3

Ciastkooo, w*urwiasz mnie, wiesz?

Mo?e jestem od ciebie du?o m?odszy, ale na pewno rozumiem wi?cej ni? ty. Nikogo nie obchodzi co ty chcesz. Dla nas jeste? zwyk?ym ?mieciem co nawet nie podzi?kuje za rad?. Jak tego nie ogarniasz to zacznij od podstaw, a nie od tych rzeczy, co ?eby je zrobi? trzeba chocia? odrobin? my?le?. Nie jeste?my od twoich zachcianek. Czy pomo?emy, czy nie - to jest nasza sprawa, a ty nie powiniene? tego tak pilnowa?.

Mo?ecie mi da? warna, za ostre s?owa, ale chyba trzeba go nauczy? jaki? zasad, jakie panuj? na tym forum. Zacz?? agresywnymi s?owami to ja sko?cz?.

Z fartem ziomu?.

Wysłany: 2013-05-03, 20:18

Ciastkooo

Na forum: 4804 dni
Nick w MP: Ciastko

Piwa: 24

Respekt: 50

Ostrzeżeń: 100%
Jacob, zaczelem wulgaryzmami, to ty nie koncz wyzwiskami to 1. po 2 nie stwierdzilem ze jestescie od moich zachcianek. po 3 jak to okresliles, to jest moja sprawa od czego bede zaczynal, kazdy woli uczyc sie inaczej.
Kod:

Czy pomo?emy, czy nie - to jest nasza sprawa, a ty nie powiniene? tego tak pilnowa?.

W takim razie forum stworzone dla picu?

Wysłany: 2013-05-03, 20:20

Jacob

Głupiomądry

Na forum: 5502 dni
Nick w MP: Jacob

Piwa: 786

Respekt: 212,3
Respekt: 212,3Respekt: 212,3

Ciastkooo, a my jeste?my stworzeni by ci pomaga?? Nie jeste?my robotami. Jak ludzie nas wkurzaj? (nale?ysz do tej grupy) to po prostu ignorujemy temat/post. Nie jeste?my zmuszani do pomagania. Robimy to bo chcemy; nie chcemy, nie robimy. Proste, nie? Wi?cej off-topu robi? nie b?d? bo wyrazi?em si? chyba przejrzy?cie jasno.

Tagi: panel :: logowania
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » LUA » Panel Logowania Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi