1. Jak usun?? komend? /logout ? Jakiej funkcji mam u?y??
2.Napisa?em skrypt na odradzanie, i doda?em je?li gracz jest w grupie acl vip to nie traci kasy i broni. Ale nie jest dobrze bo graczowi* (graczu*) zwraca si? tylko bro? kt?r? trzyma? w r?ce umieraj?c. A ma zwraca? ca?? bro? kt?r? gracz posiada? przed ?mierci?.
hendryczek11, co do broni i kasy, polecam ci zrobic skrypt z xml zeby co jakis czas (setTimer, thePlayer) zapisywalo dane do pliku a po odrodzeniu je wczytywalo(loadFile).
W nawiasach uzylem proponowane funkcje ktore mozesz uzyc.
Podpis
[you]
, jestem alkoholikiem, postaw mi prosze zimne piwo.
Nie jestem pewien czy to jest konieczne. Nie lepiej po prostu zapisa? jakie bronie i ile amunicji ma gracz podczas ?mierci, a po odrodzeniu zaraz zwr?ci??
Np.Podczas jakiej? strzelaniny zd??y? bym wystrzeli? p?? magazynku, a zapis jeszcze by tego nie zapisa?. I odrodzi? bym si? z amo na + . Wiem ?e zapis mo?e by? np co 5 sek, ale czy to nie spowoduje lag?w na serwie?
Chyba ?e nie da si? zapisa? wszystkich posiadanych broni podczas ?mierci. To zmienia posta? rzeczy.
?