Prosze o podanie stron z hostingiem serwer?w bo pisa?em do kilku r??nych ale jako? niekt nie odpowiada pewnie nikt niechce zarobic, a bardzo mi zalezy na wykupieniu gdzie? serwera do samp z modem GF.
Mam nadzieje ?e to dobry dzia? bo niewiedzia?em gdzie wrzuci?.
sprawdza?em te stronki bez odpowiedz a w google nic nieznalaz?em lepszego pare innch ale te? bez odpowiedzi, nic konkretnego, teraz znalaz?em www.shells.pl ale niewiem jak tam zam?w? pomoze kto???
jeszcze jedno pytanie, gdy? chcia?em wykupi? hosting na allegro(co o tym sadzicie) i sie pytam kolesia czy jak wykupie u nich to moge postawic serwer do gry a on mi napisa? co? takiego "brak dost?pu do SSH je?li gra tego wymaga, tylko PHP CGI PERL" moze mi kto? powiedzie czy samp wymaga SHH cokolwiek to jest?
A sk?d ja mam wiedzie? jak sie robi konto na czeskim hostingu usu? moje gg bo za**** ju? i tak mam za du?o pisz?cych ci?gle dzieci. Co po tym jak kto? zrobi nast?pny serwer GF Znowu dojdzie roboty a ja tym wymiotuje ju?. Chcecie serwery to za kas?, za darmo to se mo?ecie zadek papierem podetrze? (bez urazy) wiecie jak nie lubi? jak kto? pisze na gg wiadomo?? typu zrobisz mi konto na pipce ? to ja blokuje... nie chce mi sie tu dalej pisa?.
?egnam i pozdrawiam.