Dzie?dobry lub Dzie?dobry wiecz?r zale?y w jakiej godzinie to czytasz. Pisz? tutaj bo mam problem w pewnym skrypci? a nie pami?tam jak to si? robi?o i prosz? o pomoc chodzi o to ?e mam tutaj skrypt na w?a?nie tak zwan? reputacje i wszystko dzia?a tylko nie zapisuj? tej reputacji po np wyj?ciu z gry i wej?cie ponowne i zalogowanie si? masz 0 wiem czemu tak si? dziej? bo tam pisze ?e je?li gra? wejdzi? to daje mu rp 0 ale nie mam pomys?u jak to naprawi? i dlatego prosz? o pomoc i wklejam tu kod. Dzienkuj? za wsztstki? odpowiedzi i pozdrawiam!!!
marcin778, Witam zrobi?em to co mi przekaza?e? w wiadomo?ci przemieni?em kilka na pocz?tek nie dzia?a?o a potem wszystkie i te? nie dzia?a?o b?ed?w ?adnych nie by?o ale nie dzia?a?o nie zapisywa?o na tabeli i wgl nie wiem czy to dobrze zrobi?em to poprosi?bym ?eby? jako? mi to podes?a? i sprawdz? czekam na odp
Wszystko dzia?a tak jak powinno. Nie wiem co ty tutaj widzisz ?le. Dzia?a jak gracz wejdzie i wyjdzie a je?li zrestartujesz to nie b?dzie dzia?a?, poniewa? "source" wtedy nie jest graczem tylko skryptem.
Nie wiem co ty z?ego w tym widzisz. Wgra?em go na serwer ustawi?em sobie 132 pkt i reloga zrobi?em. Zalogowa?em si? i mia?em 132pkt wi?c wszystko si? zgadza.