Mam IP prywatne ale w dziale pisze ?e je?li si? ma IP prywatne to jest ostateczne rozwi?zanie ?e trzeba mie? przekierowywane porty i ot?? tu jest pytamnie by?em u administratora i powiedzia? mi ?e istnieje taka mo?liwosc tuyle ?e mam mu powiedzie? jaki port konkretnie chce mie? potrzebuje tej informacji jak najszybciej i jeszcze jedno czy dzi?ki tym portom bede m?g? mie? serweqa i inne programy kt?re wymagaj? IP publicznego te? zaczn? dzia?a? czy nie
Witam
Dla Pana przekierowany zosta? 4711 i taki prosz? sobie ustawi?.
Prosz? te? zmieni? adresy IP na automatyczne, ?eby by?y pobierane z
serwera DHCP.
Pozdrawiam
Administrator
Tyle ?e ja kompletnie nie wiem o co chodzi mo?e mi kto? pom?c
za pomoc dam
Wi?c tak ustawi?em wszystko ta jak trzeba by?o w?aczam sampa wpisuje moje IP
i pisze ?e nie ma mojego serwa pisze ?e jest tylko dla portu 7777 a ja przecierz mam 4711 wi?c co mam zrobi???
echo Executing Server Config...
lanmode 0
rcon_password xxxxx
maxplayers 20
port 4711
hostname POLSKI SERWER BY ZIOMALTUS
gamemode0 lvdm 1
filterscripts adminspec vactions AS d-b speedometer register GatesScript cars tele VehSaving
announce 1
query 1
weburl www.sa-mp.com
anticheat 1
password xxx
co do portu to okaza?o si? ?e admini neta mieli problem, ale gdy zaczo? dzia?a? mi ten port to tak samo dzia?o si? jak wcze?cniej wszyscy pisz?c IP i chc?c si? do mnie pod??czy? pisze im retrying info
co mam zrobi? ?eby mie? wre?cie ten dzia?aj?cy serwer je?li mia?bym se zmieni? IP z prywatnego na publiczne to p?aci?bym o 10 z? wi?c ej ni? teraz tera p?ace 50z? a jak bym zmoieni? se na publiczne to 60z?, a stara mi nie pozwala bo to ona p?aci za neta. SCREEN BY? ROBIONY Z WY??CZONYM FIREWALLEM