Da?by mi kto? instrukcj? jak wgra? krok po kroku wszystko? Chodzi mi o to, gdzie mam wgra? w FTP poszczeg?lny pliki dot. forum i paneli. Do jakiego folderu ect.
1. Instalujesz forum MyBB.
2. Wgrywasz spolszczenie. [Opcjonalnie]
3. Wgrywasz baz? danych, je?li nie da si? nadpisa? tabeli, usuwasz star? baz? [stare tabele ] danych. (Pami?taj ?e przy instalacji mybb utworzy? prefix five_)
4. Forum powinno si? ukaza? jak za czas?w Five-RP czyli du?o temat?w i tak dalej.
5. Styl powinnie? by? zniszczony je?li tak jest, usu? stary i wgraj m?j z paczki.
6. Wi?c ju? masz forum, pami?taj te? o pliczkach images i innych, musisz to wrzuci? przed wgraniem bazy danych na serwer.
7. Masz ju? panele wgrane, styl.
8. Wgrywasz Gamemode Five-RP, dodajesz posta? do tabeli five_players, nadajesz sobie admina przez baz? danych.
9. Cieszysz si? gamemodem Five-RP pami?taj te? o tym ?e panel u?ytkownika jest zniszczony przez tabel? grp_gielda, panel postaci te? nieprawid?owo dzia?a, najwy?ej mo?esz stworzy? nowy panel.
Dotychczas pracowa?em na IPB, a jako, ?e jestem leniwy i nie chce mi si? szuka? w internecie, m?g?by? napisa? gdzie dok?adnie w jaki folder mog? to wgra?(Ad tych 2 pkt up) Z g?ry dzi?ki, piweczko ju? polecia?o, maybe b?dzie drugie.
XML nie wrzucasz to jest zepsuty styl. Folder five z obrazkami wrzucasz do images, tak aby by? images/five zobacz te? folder images (Tam nic nie ma, wi?c nie potrzeba tego wgrywa?)
Mo?esz wgra? styl zepsuty, mo?e ci p?jdzie ale w?tpi?.
Rozszerzenie .xml jest to styl wi?c musisz przez panel wgra? ju? ci od razu m?wi?.