co ten nowy program da tylko ze czity nie b?d? dzia?a?y ale cziter i tak na starej b?dzie dalej dzialal sa nowe mozliwosci np przebijanie opon tramwaje poci?gi opisze niech ktos mi to jak znajdzie woln? chwile bede wdzi?czny
Ostatnio zmieniony przez Emil-Pelzak 2007-04-09, 18:10, w całości zmieniany 2 razy
Fajnie da sie przebija? opony,nie gra?em ale kumple grajom i m?wi? ze nie jest z?e i lagi sie nie robi?.
Szkoda ze nie mog? zagra?,morze jak napisze 10 sensownych post?w.
SAMP 0.2 jest ca?kiem spoko.... podoba mi si? to ?e dopracowali wiele rzeczy np. zbieranie broni po zabitym, poci?gi i tramwaje i wiele innych ... nie wiecie mo?e kiedy b?d? servery interentowe albo kiedy b?dzie mo?na ?ci?gn?? serwer do SAMP 0.2 ? I czy jak ju? b?dzie to wsadzi kto? to na forum ?
niestety dzisiaj ok 00:00 testy SAMP 0.2 zosta?y zako?czone. Jak na razie nie ma ?adnych informacji na kiedy planowana jest premiera, lub dlaczego testy zosta?y zako?czone. Miejmy nadzieje ?e ju? nied?ugo... S? te? tacy, kt?rzy twierdz? ?e SAMP 0.2 nigdy nie wyjdzie oczywi?cie nie nale?y wierzy? plotk?, a czeka? na info ze strony tw?rc?w projektu...
Czyli server?w ju? nie b?dzie A czy mo?na gra? w GTA MULTIPLAYER u?ywajac wersji SA:MP 0.1 I kiedy uruchomi? znowu SA:MP 0.2
(Bo ju? mi tego brakuje ).
nom mam ale wiem jak to wlonczyc gramy z kumplami czase w GTA i gramy to se autka czarujemy albo latamy autkami jak w charym potterze ale tylko na moim serwerku