Witam chcia?em zrobi? w?asny serwer w gta sa mp v2.2 ale nie umia?em szuka?em na goglach, innych stronach o gta sa mp i pr?bowa?em zrobi? serv ale nie umia?em
Wi?c tu pisze o tym i chc? ?eby?cie mi pomogli zrobi? w?asny serwer. Jak co? to podajcie linki do podstawowych skrypt?w np. menu skin?w ,baza admina itp. [ jak zainstalowa? skrypty i mapy tego nie wiem ]
Nie za bardzo si? znam na tych rzeczach wi?c pom??cie.
potem otwierasz serwer.cfg i w linijce gamemodes dopisujesz nazwe mapy kotra wrzuci?es do gamemodes xd
np .je?li wrzuci?es mapa.amx to dopisujesz mapa
skrypty instalujesz tak samo tylko ze nie wrzucasz do gamemodes tylko do filterscripts i w linijce filterscripts dopisuejsz nazwe skryptu ktory wrzcuci?es do filterscripts
Podpis
''Pan Jezus wędrował wiele lat i uczył nawet samego Boga'' - ,
''dzięki napadom Niemiec na Polskę ludzie mogli podróżować do obozów koncentracyjnych'' - .
AFK do kiedyś tam.. ( nie tydź, nie 2, lecz zdeczka wiecej ) - Brak czasu. BANNEDfan •̪̀●
naprawde szukales bo cos mi sie wydaje klamiesz jak najety!!
na kazdej stronie o GTA jest to napisane
nawet na gtashit i na GTA.M jest ale te strony sa glupie bo tam sa dzieci neo ale jest... i niem?w ?e szuka?e? bo wiem ?e ??iemnam wpisa?em w google i odrazu by?o k?amca!!!
konradgtasamp, ja mozesz czego? nie rozumiec z tego ?
wszystko krok po kroku jest opisane .
Podpis
''Pan Jezus wędrował wiele lat i uczył nawet samego Boga'' - ,
''dzięki napadom Niemiec na Polskę ludzie mogli podróżować do obozów koncentracyjnych'' - .
AFK do kiedyś tam.. ( nie tydź, nie 2, lecz zdeczka wiecej ) - Brak czasu. BANNEDfan •̪̀●
A mo?e wiesz jak si? w??cza serwer bo mo?na go wy??czy?
[ Dodano: 2008-08-03, 09:19 ]
Nie dzia?a
widz? ?e mapa si? nie zainstalowa?a i mody...
wszystko zrobi?em dobrze ale wcze?niej robi?em te? serwer i si? nie uda?o teraz te? wi?c niewiem co mam zrobi?!
heheh s?uchaj za hosting serwer?w sie placi xd nikt ci raczej nie da za free serwera ? przyk?adowy hosting www.hitme.pl i sprawdz sobie ceny za serwer pamietaj.. 1 slot to 1 gracz xd
eee... ju? nie chc? robi? serwera bo to mnie dobija
[ Dodano: 2008-08-14, 12:57 ] serwer odpali? tylko dalej si? nie uruchamia ... mo?e skrypt?w brakuje bo mapa jest A I TEN B??D JAK W??CZAM M?J SERW TO NIE MA T?A VINEVOOD TYLKO CZARNE T?O I STRZA?KA SI? POJAWIA (myszka) MUSZE WTEDY DO PULPITU WRACA?...
A czy bez menu skin?w serwer odpali dalej
[ Dodano: 2008-08-14, 14:54 ]
Zainstaluje sobie wersje mp 0.1b mo?e tam da sie za?o?y? serw
[ Dodano: 2008-08-14, 18:16 ] Dobra sam do tego dosz?em i ju? m?j w?asny serwer dzia?a !