Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2023-10-08, 22:47

bakardi

Na forum: 1031 dni

Piwa: 9

Respekt: 50

Link do profilu oszusta: https://gtao.pl/iq2137,u,104231.htm

Nick/pseudonim oszusta: IQ

Dane kontaktowe oszusta (GG, Discord itp.): iq65_

Opis sytuacji: Na początku naszej współpracy obiecał, że dostarczy kompleksowe usługi związane z rozbudowaniem i dostosowaniem serwera MTA do moich potrzeb. Niestety, wszystkie obietnice, jakie złożył, zostały przez niego zlekceważone, a efekty prac pozostawiają wiele do życzenia. Zamiast rzetelnej i zgodnej z ustaleniami współpracy realizacji projektu, otrzymałem niedokończony produkt, który w żaden sposób nie spełniał moich oczekiwań. Dodatkowo, zgodnie z umową, zapłaciłem za usługi, których nie otrzymałem. "iq" odmówił zwrotu moich pieniędzy, przez totalnie olewanie moich wiadomości, co tylko potwierdza jego nieuczciwość i brak profesjonalizmu w prowadzeniu działalności. Co gorsza, użytkownik ten udostępnił moje dane logowania do platform serverproject.eu oraz tosthost, naruszając moją prywatność i zagrażając bezpieczeństwu moich kont. Na dodatek, bez mojej zgody usunął wszystkie pliki serwera, co spowodowało dodatkowe straty i kłopoty. https://imgur.com/a/2oPzCbZ
Niedawno założył on również swój serwer Discord, na którym oferuje paczki serwerów, jednakże jest to wyłącznie próba oszustwa. Po dokładnej analizie oferowanych tam produktów, mogę z całą pewnością stwierdzić, że są to oszustwa, które narażają kupujących na straty finansowe. Nie polecam nikomu dokonywania zakupów od tego użytkownika ani korzystania z jego usług.

Dowody: *

Ostatnio zmieniony przez NotPaladyn 2023-10-15, 12:53, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 2 piw(a):
Yerbasigma, borsuk
Wysłany: 2023-10-15, 12:52

POST ZOSTAŁ UKRYTY Z POWODU ZŁAMANIA REG. LUB OCZEKUJE NA AKCEPTACJĘ

Wysłany: 2023-10-15, 12:54

NotPaladyn

Na forum: 2790 dni
Nick w MP: NotPaladyn

Piwa: 3135

Respekt: 690
Respekt: 690Respekt: 690

Vice Admin: Jeśli potrzebujesz pomocy w sprawach organizacyjnych lub technicznych - skontaktuj się ze mną.
Ukryto link z dowodami ze względu na wrażliwe dane.

Powiadomiono stronę oskarżoną o skardze. Ma on 72h na wypowiedź.

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-10-15, 18:01

IQ2137

Na forum: 1687 dni

Piwa: 3424

Respekt: -100

Ostrzeżeń: 100%
Witam osoba chciala zebym dodal do paczki prace oraz frakcje i to zrobilem, wysylalem jej nawet zdjecia tych rzeczy i pisala ze wszystko jest git. Nie bylo nigdzie mowy o innych rzeczach

pozniej zamieszczam dowody

Pozdrawiam

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-10-15, 18:06

NotPaladyn

Na forum: 2790 dni
Nick w MP: NotPaladyn

Piwa: 3135

Respekt: 690
Respekt: 690Respekt: 690

Vice Admin: Jeśli potrzebujesz pomocy w sprawach organizacyjnych lub technicznych - skontaktuj się ze mną.

Czekamy na odpowiedź strony oskarżającej.

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-10-15, 18:47

bakardi

Napisałeś mi że nie ma frakcji oraz prac przed wysłaniem paczki, po wysłaniu paczki okazało się że prace są pobugowane oraz były tylko dwie frakcje. Jak napisałem o co chodzi napisałeś mi że zła paczkę wysłałeś i prosisz o 11 zł bo bardzo potrzebujesz, a jak będziesz w domu to wyślesz mi dobra paczkę. Od tamtej pory nie ma z tobą kontaktu a paczki za którą zapłaciłem (czyli ta co mi opisałeś) dalej nie dostałem. Dostałem niedokończony projekt a miał być gotowy pod start. Wszystkie dowody są na screenach w skardze.

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-10-15, 19:58

IQ2137

informowalem jak dodawac frakcje: https://prnt.sc/ZKA0BSe7DTvk
***** miec taka schizofrenie nie nawet nie wiesz co pisales

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-10-15, 22:41

bakardi

Tak, ale umówiliśmy się że ty wszystko ogarniesz pod start. Plus dalej nie dostałem tej ,,poprawnej" paczki i tylko o to sie rozchodzi. Ciul w te frakcje i prace bo przeciez pisales i jest to w dowodach na ss, że wysłałeś złą paczkę a teraz sie tlumaczysz ze pisales mi jak dodac frakcje XD. Po napisaniu że jak bedziesz w domu to wyslesz dobra paczke mi nie odpisywales a teraz nagle zyjesz. Dobry agent jestes

[ Dodano: 2023-10-15, 22:44 ]
Powtórzę jeszcze raz, ostatni raz. Twoim zdaniem przecież wysłałeś złą paczkę a dobrej nadal nie dostałem i to WSZYSTKO jest w dowodach. Czekam na reakcje administracji.

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-10-16, 07:39

IQ2137

bakardi, ale przygłupie ***** dostałeś dobra paczkę bo później jednak sprawdziłem tylko nawet nie chciało mi się ci pisać bo wiem że głupiemu nie wytłumaczysz weź się zajeb

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-10-16, 09:48

bakardi

No to mi pisałeś jak jest przedstawione na dowodach że jest zła paczka i to kilkukrotnie. A ta paczka miała być gotowa pod start a jak pytałem czy frakcja SAFD ma jakieś rzeczy dodane pisałeś tak tak ma oczywiście a się okazało że nawet nie ma tej frakcji. I ty do kogoś mówisz że jest przygłupem albo schizofrenikiem.
Mam nadzieję że administracja też weźmie uwagę to w jakim stylu ten dzieciak pisze.

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-10-16, 10:25

IQ2137

XDDDDDDDDDD
"dzieciak" moglbym byc twoim ojceM
i jak cos to nie ma tej frakcji, wyslalem administracji gtao paczke niech sobie sprawdza ze wszystko jest. I wina jest twoja poniewaz nie powiedziales co to znaczy "paczka gotowa do startu" dla mnie np to moze znaczyc ze jest tylko logowanie
5 osob mi juz napisalo ze mam racje i ze wina jest twoja bo nie dales szczegółów co to paczki i nawet developerzy mta wchodza na twojego discorda i sie z ciebie smieja
ty myslisz ze takie opinie mi cos zmienia a wlasnie wczoraj sprzedalem 2 paczki osobom ktore widzialy ta skarge i nawet oni stwierdzili ze to ty uposledzony jestes
https://prnt.sc/is_sJR2tS29n
https://prnt.sc/OtTEGD4yxEM2
nawet mi sie nie chcialo ci odpisywac bo i tak bys nie zrozumial
Pozdrawiam z rodzinkom

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-10-16, 13:00

bakardi

"IQ2137" napisał/a:

XDDDDDDDDDD
"dzieciak" moglbym byc twoim ojceM

XDDD dobry jesteś

[ Dodano: 2023-10-16, 13:03 ]
Nie dostałem żadnej informacji że to jest dobra paczka jednak. Zapewniałeś mnie że wyślesz mi dobrą paczkę a ja czekalem jak debil (czyli jak ty). Paczki nie dostałem a jak zobaczyles ze jest na ciebie skarga to, jednak to dobra paczka ale ci sie nie chcialo pisac XDD. Skoncz sie kompromitowac i skoncz takie bajki wymyslac bo w swoim wyimaginowanym świecie jestes tylko ty.

[ Dodano: 2023-10-16, 13:07 ]
Skargę napisałem bo otrzymałem nie to na co sie umawialiśmy, miałeś dodać frakcje, nie dodałeś jak pytalem czy jest safd i czy maja te rzeczy ktore są na ssie, pisałeś że tak frakcja safd jest i ze mają te możliwości, okazało się że nawet nie ma frakcji safd. I skoncz pisac ze mowiles mi jak dodac bo sam mi napisales ze za dodatkową opłatą dodasz te frakcje. Zapłaciłem i nic nie dodałeś. Więc chociażby jedno z oszustw to są te frakcje które mówiłeś że są a nie było.

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-10-16, 14:45

__Znany

Na forum: 2268 dni
Nick w MP: __Znany

Piwa: 2

Ostrzeżeń: 40%
bakardi chlopaku, zostaw iq w spokoju poniewaz to ty sie teraz kopromitujesz . Jak Cos Iq Mówi to tak jest, sam od niego kupowalem paczki i mialem all wiec nie wiem z jakiej planety jestes . ***** sie w łeb i ogólnie podziekuj Iq ze wogóle chciał ci paczke napisac. Pozatym administracja nic nie zrobi po powinno byc tak ze " Kupujesz Na Własną Odpowiedzialnośc " a ze cie ***** to *****. Chlopak wie co i jak i jak łatwo zarobic sianko a ty tak naprawde sie nie wpierdalaj w mta jak nic nie umiesz

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-10-16, 15:07

Sokdev18

CJ

Na forum: 1199 dni
Nick w MP: Soczek

Piwa: 122

Respekt: 20,5

Zamawiałem wiele pojedynczych zasobów u tego skryptera i wszystko elegancko na czas nie rozumiem dlaczego cię niby oszukał

[ Dodano: 2023-10-16, 15:14 ]
przejrzałem wszystkie wiadomości i screeny i z czego co widzę oskarżony wysłał wszystko co chciałeś ale nie opisałeś tego dokładnie

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-10-16, 22:28

bakardi

"Sokdev18" napisał/a:

Zamawiałem wiele pojedynczych zasobów u tego skryptera i wszystko elegancko na czas nie rozumiem dlaczego cię niby oszukał

[ Dodano: 2023-10-16, 15:14 ]
przejrzałem wszystkie wiadomości i screeny i z czego co widzę oskarżony wysłał wszystko co chciałeś ale nie opisałeś tego dokładnie

Opisałem mu wszystko czego brakuje i poprosilem aby dodal, to mi napisal ze złą paczke wyslal a przed tym pisal ze w razie pytan/bledow pisac on wszystko zrobi.
Tu chodzi tylko o tą paczkę co niby złą wysłał i miał mi wysłać dobrą. A teraz jak zobaczyl ze skarga na niego to sie tlumaczy ze mu sie nie chcialo pisac bo bym nie zrozumial. No nie chory?

[ Dodano: 2023-10-16, 22:29 ]
+ przecież napisał mi że paczka jest gotowa do startu a nic tam nie było teoretycznie.

[ Dodano: 2023-10-16, 22:29 ]
To jest ostatnia moja odpowiedz w tej skardze, czekam na werdykt administracji.

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Tagi: oszustwo :: użytkownika
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » OGÓLNE » GIEŁDA » GIEŁDA - SKARGI » [SKARGA] Oszustwo użytkownika IQ Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi