Po co wypisujesz satan takie farmazony i się próbujesz nieudolnie tłumaczyć?
Aktualizacja nie była spowodowana skargą tylko tym, że zachowałem się "jak c*** bo wystawiłem skargę współczuję, że niewinnie się próbujesz bronić.
Argumenty nie "wyssane z palca" tylko tak na prawdę w 100% prawdziwe.
"lecz przy zakupie jednak nie problem zapytać o pewne szczegóły, które leżą już po stronie kupującego." - sprzedajesz antycheat tylko problem jest w tym, że ciebie należy pytać o wszystkie możliwe funkcję które w tym nie działają co w taki sposób przeszło by na brak kupców
"nawet nie doczytałeś że autor tematu okłamał w samej treści kwotę, która w rzeczywistości była inna." Tytuł zwie się: "ANTYCHEAT ZA 150 ZŁ" dlaczego? https://imgur.com/a/xYAYqfL
pozdrawiam tłumacz się dalej i rób innych za przeproszeniem w bambuko!
"Nie otrzymał aktualizacji w związku z wyzwiskami kierowanymi w moją stronę, również nasłał swojego kolegę który również stosował wyzwiska w mą stronę."
WYZWISKA KIEROWANE W TWOJĄ STRONĘ
wskaż proszę wskaż!
"Powodów do powyższej decyzji było znacznie więcej, ale co ty możesz o tym wiedzieć skoro nawet nie wiesz ile zapłacił." Czy ja napisałem, że zapłaciłem za ac 150 zł? NIE. Napisałem wyżej, tytuł: antycheat za 150 zł tylko i wyłącznie dlatego, że po tyle go teraz sprzedajesz
Mordo, dobrze wiedziałem że to twój kolega, w momencie gdy dotarły do mnie screeny jak zaczął o mnie gadać.
Jak już wklejasz rozmowę, to wklejaj całą, w momencie gdy cisnąłem beczkę z twojego ziomka
Także generalnie, jak ktoś sobie robi z ciebie beczke, nie wierz w każde słowo i nie żyj tym na poważnie
Podpis
Support Team:04.10.2020 - 01.09.2020 Test Moderator:03.05.2021 - 01.09.2021 Moderator:01.09.2021 - 23.10.2021
Zamiast zachować się jak profesjonalista i doprowadzić sprawę tak jak należy, a do tego nie robiąc sobie KOLEJNEGO złego PR-u.
Pamiętaj, że ze 100 opinii inni kupujący zawsze będą pamiętać te 3 czy 5 negatywne i dwa razy się zastanowią nad współpracą.
Rozmawialiśmy wiele razy na pewne tematu w przeszłości, dawaniu szans, szacunku, jak ugryźć pewne sprawy a Ty dalej robisz coś przeciw sobie. Tylko właściwie po co?
Dygresja: Sam mam kontakt z klientami w pracy, przychodzą do mnie różni, nie każdy jest miły, nie każdy jest zadowolony, ale trzeba umieć podejść do każdego indywidualnie. Czy kogoś lubię czy nie traktuje każdego tak samo.
Od siebie dodam jeszcze, że obowiązkiem "sprzedawcy" jest dostarczenie zasobu w takiej formie by działał jak opisano w ogłoszeniu. Cytując " i takie gówna" powinno się to tyczyć rzeczy na które nie działał - bo wyrażenie było zbyt ogólne, co ewidentnie może wprowadzać w błąd mniej ogarnięte osoby (nie obrażając nikogo oczywiście). Jeżeli kupujący czegoś nie ogarnia to w TWOIM INTERESIE jest mu wytłumaczenie co i jak. Nie było by potem takich tematów jak ten.
Jeżeli wprowadziłeś poprawkę do zasobu to powinieneś łaskawie dać poprawiony zasób użytkownikowi, który to od Ciebie kupił. I tak bym na Twoim miejscu zrobił.
Może oduczycie się robić "transakcję" na tak zwaną "gębę".
Przypominam też, że oprócz regulaminów działów obowiązuje WSZYSTKICH regulamin forum.