Od zawsze chcia?em si? nauczy? pisania lub chocia? edycji skrypt?w, ale nie wiedzia?em tak naprawd? od czego zacz??. Dzi? postanowi?em, ?e to jest TEN dzie? w kt?rym edytuj? jaki? skrypt. Pad?o na panel logowania z ogrpg! By?o to spontaniczne, wi?c nawet nie u?y?em ?adnego poradnika. Oczywi?cie zrobi?em po swojemu i leciutko zepsu?em kod, ale kumpel PolskiZiomal (Thinks) mi go naprawi?, dzi?ki <3.
SS:
Tak, wiem wygl?da to okropnie, przepraszam RoyalMTA, ?e tak bardzo wam logo oszpeci?em, nie bijcie pls.
Prosz? tylko nie wy?miewa? i nie wyzywa?, okej? Bo to moja pierwsza obr?bka bez jakiegokolwiek poradnika. :v
Tak naprawd?, to ma?o co tu jest. Zmieni?em logo, kolor, zamiast U?ytkownik jest Nick, w teleportach skr?ci?em nazwy miast do pierwszych liter, a domek zamieni?em na nieruchomo??. To samo, gdy chcemy si? zrespi? na spawnie organizacji, zmieni?em jedynie lekko, to co pisze przy pr?bie respawnu tam.
Podpis
W celu skontaktowania się, dodaj mnie na DISCORD! Perski#4172
Panel logowania kt?ry zrobi? Takoot jest owiele lepszy od twojego. Wszystko jest tak porosci?gane ?e pora?ka.
Na przerabianiu nie nauczysz si? skryptowa? do do takiego stopnia jak inni. A przecie? ju? nie raz popisywa?es si? jaki to Ty skrypter nie jeste? xD a teraz m?wisz ?e pierwszy raz masz styczno?? xD
Panel logowania 1/10
Podpis
- Na forum pomagam na miarę swoich możliwości, oraz bezpłatnie.
- Jeżeli potrzebujesz pomocy, pisz do mnie w prywatnej wiadomości, pomoc uzyskasz szybciej.
Współpraca - [email protected]
Ekhm, nigdy nie wychwala?em si? jakim wielce jestem skrypterem, jedynie pomaga?em w taki spos?b jak rozumowa?em. Krytykujecie to jakbym by? jakim? zawodowcem w tym, a ja pierwszy raz odpali?em Sublime Text :v
Z czasem zapewne b?dzie to lepsze, bo zamierzam ogl?da? poradniki, poza tym z tego co wiem, to nauka polega na metodzie pr?b i b??d?w.
Podpis
W celu skontaktowania się, dodaj mnie na DISCORD! Perski#4172
Nie rozumiem sensu tego skryptu na tym forum, nawet zielony potrafi zmieni? kolor dxDrawLine czy rectangle. Osobi?cie wybra?bym ten panel logowania od takoota.
I nie oczekuje odpowiedzi "tylko ja si? dopiero ucze" je?eli si? uczysz to ucz si? pisa? skrypty, a nie zmienia? kolorki w skrypcie.
Ot?? ja nie rozumiem ludzi kt?rzy hejtuj?, a sami by pewnie gorsze g?wno zrobili... ch?opak si? uczy i idzie w dobr? strone (programista). Niech si? uczy, mo?e za kilka miesi?cy, lat b?dzie jednym z popularniejszych programist?w, mo?e i skrypt jest przerobiony i wgl, ale ka?dy powinien zrozumie? ?e to jego pierwszy raz, wy nawet nie mieli?cie pewnie pierwszego razu bo nic wam si? nie uda?o. Ale Persky nasze logo ju? mog?e? darowa? sobie xd.
Podpis
Skrypty/Grafiki na zamówienie!
Kontakt: Discord R35#5507