Jako i? rozpocz??em swoj? nauk? LUA i przejrza?em du?o post?w postanowi?em napisa? skrypt na lokalizacj? gracza pojawiaj?c? si? obok radaru.
Jak sam widzia?em wszystkie posty zwi?zane z lokalizacj? przy radarze s? w formach poradnika dlatego te? oddaje Wam m?j skrypt.
Czcionk? mo?na zmieni? bez wi?kszego wysi?ku i jest prosty do dalszej edytacji w razie potrzeby. Skrypt pr?bowa?em upodobni? do takiego jak na serwerze 4 Life.
Czcionka pochodzi ze strony https://www.dafont.com/
W razie jaki? problem?w lub niedom?wie? prosz? o napisanie komentarza.
((Jak ju? wspomina?em, dopiero co rozpocz??em nauk? LUA wi?c prosz? o wyrozumia?o??))
(( Dorzucam Radar w jako?ci HD, poniewa? ?adnie komponuje si? z lokalizacj?. ))
I tutaj si? nie zgadzam. Skrypt pisa?em na wz?r kodu poradnik?w do lokalizacji jakie znalaz?em na stronie GTAO.PL lub na mtawiki, wi?c nie wiem o co Ci chodzi.
Edit. Wida? ?e kody nie s? ze sob? zgodne i nie s? przepisane innej metody nie by?o na odwalenie tego skryptu.
Edit2. Jest zauwa?alne, ?e w moim skrypcie jest du?a r??nica co do ustawienia gui oraz funkcji.[/i]
Za to wolisz nazywa? m?j skrypt przepisanym co jest ?mieszne wspomina?em dopiero zacz??em nauk? LUA, wi?c nie mia?bym jak ?ci?gn?? tego skryptu to oczywiste . Kolejn? spraw? jest fakt wyst?powania tego kodu na mtawiki .
[ Dodano: 2021-01-02, 21:14 ]
Naprawd? nie jest problemem wstawienie jednej funkcji i przepisania z g?ow? kodu z mtawiki nie jest to chyba trudne . Ka?dy ma mo?liwo?? stworzenia takiego kodu.
[ Dodano: 2021-01-02, 21:17 ]
Marne przepisywanie kodu z pystories, dowody:
Obrazek
I tutaj si? nie zgadzam. Skrypt pisa?em na wz?r kodu poradnik?w do lokalizacji jakie znalaz?em na stronie GTAO.PL lub na mtawiki, wi?c nie wiem o co Ci chodzi.
Edit. Wida? ?e kody nie s? ze sob? zgodne i nie s? przepisane innej metody nie by?o na odwalenie tego skryptu.
Edit2. Jest zauwa?alne, ?e w moim skrypcie jest du?a r??nica co do ustawienia gui oraz funkcji.[/i]
O czym ty teraz m?wisz? Przepisa?e? kod i doda?e? jedn? linijke
Ustawienia gui? m?wisz o zmienionej pozycji?
Chodzi?o mi bardziej o styl napisanego skryptu i jego r??nicy co wskazuje na samodzielno?? jego napisania.