Witam ! Dzisiaj udost?pniam wam kolejn? moj? prace w gui edytorze a dok?adnie gui Pod Panel Logowania.Jest to moja ostatnia praca je?eli chodzi o samo gui. My?l?,?e w nast?pna moja praca to b?dzie "Panel Pomocy F1" wraz z gui.
To, czego z Lua si? w tym momencie uczysz? Skoro samo klikanie w GUI Edytorze nic nie daje, nie poznajesz budowy kodu ani jego dzia?ania. Je?li doda?, jakie? dzia?anie tych przycisk?w wtedy czego? by? si? uczy?. Kto? ka?e robi? co? pod OG-RPG? Przecie? mo?esz zrobi? np. tylko ?e po wci?ni?ciu danego przycisku otwiera si? nowe GUI. To jest oczywi?cie tylko i wy??cznie przyk?ad.
Tutaj nie ma si? czym chwali?, GUI nie powala, a w dodatku to samo GUI. Takie to mo?na zrobi? w kilka minut, ale lepiej by to wygl?da?o w dxDraw. Polecam Ci si? z tym zaznajomi?, twoje GUI b?dzie wygl?da?o bardzo profesjonalnie i kreatywnie.
Wed?ug mnie,Najlepszy w lua nie jestem,ale potrafi? zrobi? takie co? w 5minut,poprostu doda?e? Window'y,oraz buttony,i Memo wklei?e? i tyle,i po sprawie,wed?ug mnie,doda?by? tam jakie? logo,nawet jakby? pod ogrpg podpi??,to przecie? by? bardziej zaciekawi? tym ludzi,a nie tylko gui tu dajesz,moja ocena to 2/10 gdy? to praca na 5minut.