Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2024-11-01, 15:48

Duke

Na forum: 981 dni

Piwa: 177

Respekt: 50

Witam, chciałbym wam przedstawić innowacyjną suszarke administracyjną która napewno ułatwi wam administrowanie waszych pseudolków, suszarka działa tak że klika się przycisk „B” lecz można to zmienić w kodzie następnie klika się pojaZd z którym chce wejść się w interakcje i wuala jeśli skrypt wam się podoba zapraszam do współpracy, tutaj macie screeny które przedstawiają zasób: https://imgur.com/a/bFxs8D6

Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.

Ostatnio zmieniony przez Duke 2024-11-04, 08:59, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 55 piw(a):
Szypki_exe, lr34, ShadowColorsPL, marcinek123321, Pyza, anonimovy, Jellonek, zbysiu99769, ksawery2010m, Aurazo, threelagrpg, UncleWlad, Bart87z, czarnykoliat123, GamerQ11345, kacper11345, AnimowanyXDDD, elotoja67512676, szymonixero, bkm, WinTeRRR, *Persky*, konradcet1, SetixOWYY, damixx27pl, sztungs, WujekWilku, chybabambus, mlody.handlarz, Kielek_Pl, kolabo, z0vy, broken1g, v3xtii, Pionteczek, sigma923, WCHJ, TheBAMBO, pangur, krystian321, Novisek777, dziusio_siu, Nieznajomy_212, RybaAcab, MC007, mateusz199128, Arus8123, Keftuu, ziomekpl123, Klusek, miodzio2111, aleksandra123, DJ_Nadia, kekusbtr@gmail., Telski
Wysłany: 2024-11-04, 07:53

TheSebaPL

Mod-team

Na forum: 3098 dni

Piwa: 3102

Respekt: 640,5
Respekt: 640,5Respekt: 640,5

Nazwa tematu wprowadza w błąd, ponieważ nie jest to innowacyjna suszarka, tylko zwykła najzwyklejsza zostało tylko i wyłącznie zmienione gui i tyle.
Prosiłbym autora o sprecyzowanie nazwy tematu "Innowacyjna suszarka administracji" czym ona się wyróżnia?

Wysłany: 2024-11-04, 08:57

Duke

"TheSebaPL" napisał/a:

Nazwa tematu wprowadza w błąd, ponieważ nie jest to innowacyjna suszarka, tylko zwykła najzwyklejsza zostało tylko i wyłącznie zmienione gui i tyle.
Prosiłbym autora o sprecyzowanie nazwy tematu "Innowacyjna suszarka administracji" czym ona się wyróżnia?

Tym że zwykle suszarki są w postaci broni a tutaj masz że możesz wejść w interakcje z jakimś pojazdem poprzez kliknięcie przycisku i kliknięcie auta, co tutaj jest niezrozumiałego ?

[ Dodano: 2024-11-04, 08:58 ]
"anonimovy" napisał/a:

Bardzo dobra robota!

Dzięki bardzo 🥹

Wysłany: 2024-11-04, 13:12

MlodyRafonix

Na forum: 1899 dni

Piwa: 954

Respekt: 60

Gówno. Tekst prawie że co nie mieści się w gui, sam styl również do najładniejszych nie należy także nie nazwał bym tego "innowacyjnym". Kliknięcie w pojazd zamiast użycia broni i modelu 3D jako podmianki to zwykle pójście na łatwiznę, nie żadna nowość i niepowtarzalność xd. Jak już coś robisz to się chociaż do tego przyłóż i nie rób na tzw. odwal. + do tego, jakby ktoś zechciał w przyszłości dodać jakieś nowe funkcje to bez przerabiania GUI i całego skryptu nic nie zrobi. Lepszym zastosowaniem były by tu albo tabele z poszczególnymi funkcjami i działanie np. pod scroll, albo najprostsza w świecie gridlista, tabpanel i editboxy do ewentualnego edytowania elementów tekstowych, gdzie ta druga opcja zawierała by więcej możliwości.

Wysłany: 2024-11-04, 19:02

Duke

"MlodyRafonix" napisał/a:

Gówno. Tekst prawie że co nie mieści się w gui, sam styl również do najładniejszych nie należy także nie nazwał bym tego "innowacyjnym". Kliknięcie w pojazd zamiast użycia broni i modelu 3D jako podmianki to zwykle pójście na łatwiznę, nie żadna nowość i niepowtarzalność xd. Jak już coś robisz to się chociaż do tego przyłóż i nie rób na tzw. odwal. + do tego, jakby ktoś zechciał w przyszłości dodać jakieś nowe funkcje to bez przerabiania GUI i całego skryptu nic nie zrobi. Lepszym zastosowaniem były by tu albo tabele z poszczególnymi funkcjami i działanie np. pod scroll, albo najprostsza w świecie gridlista, tabpanel i editboxy do ewentualnego edytowania elementów tekstowych, gdzie ta druga opcja zawierała by więcej możliwości.

to co mówisz to jest najprawdopodobniej "suszarka" w "broni" a tutaj chodziło o coś takiego co wykonałem, jest to przydatne bardziej niż "szuszarka" w "broni" ponieważ Broń ma ogranioczny zasięg działania i na daleko nic praktycznie nią nie zrobisz szczególnie jak jestem w np swoim pojedzie i bez wysiadania chcesz cos zrobić z drugim, ta suszarka praktycznie nie ma limitów ponieważ działa do tąd aż pojazd nie zniknie z zasięgu renderowania więc tak naprawdę praktycznie wtedy nic nie ogranicza administratora, odnośnie stylu to akurat taki mi wpadł do głowy więc taki zrealizowałem w tym skrypcie miałem wene to zrobiłem, odnośnie tego że trzeba dodawać "w gui opcje" to zaufaj mi że każdy kto ogarnia podstawy lua to sobie doda a jak nie to wystarczy że ktoś do mnie napisze żeby dodać mu jakąś opcje do tej suszarki to z przyjemnością dodam, warto też zaznaczyć że nie nazwam się profesjonalnym skrypterem więc nie wiem czego ty oczekujesz... jeśli masz więcej sugesti to pisz śmiało

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
damixx27pl
Wysłany: 2026-01-16, 21:33

Bogusieeek

Na forum: 221 dni
Nick w MP: Bogini

ale mordo, to widać że chatGPT robił czemu to wstawiasz taki syf...

Tagi: innowacyjna :: szuarka :: administracyjna
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » LUA » Zasoby do MTA » [SKRYPT] Innowacyjna szuarka admi Odpowiedz do tematu