Przedstawiam kolejny skrypt, kt?ry wam udost?pniam.
Jest to skrypt na kolczatk? dla policji. Zasada dzia?ania jest prosta.
Jednym klawiszem k?adziemy kolczatk?, a drugim usuwamy.
K?a?? kolczatki mo?na b?d?c w ACL Policja oraz siedz?c w radiowozie policyjnym.
Mo?na po?o?y? tylko jedn? kolczatk?, wi?c je?eli ponownie postawimy kolczatk? i b?dzie jaka? poprzednia to zniknie.
Bind'y:
X - Postaw kolczatk?
Z - Usu? kolczatk?
SS:
Link do pobrania:
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
! Koniecznie zapoznaj się z regulaminem forum.
Pamiętaj, aby zawsze go przestrzegać, nie mniej ważne są również regulaminy działów, w których się wypowiadasz!
Zamiast zakładać temat po kilka razy, bo jest usuwany przez Administrację, przejrzyj regulamin i napisz poprawnie temat!
Sprawy z administracją możesz załatwiać anonimowo w tym dziale.
Najważniejsze informacje od Administracji możesz przeczytać tutaj oraz tutaj.
To jest automatycznie uzupe?niane przez skrypt, s? tu wpisywane kolczatki i inne potrzebne rzeczy. Mo?esz edytowa? pojazdy dodaj?c lub usuwaj?c podane modele.
Lepiej by?oby gdyby nad kolczatk? pisa?o kto j? roz?o?y?.
Pamiętaj, aby zawsze go przestrzegać, nie mniej ważne są również regulaminy działów, w których się wypowiadasz!
Zamiast zakładać temat po kilka razy, bo jest usuwany przez Administrację, przejrzyj regulamin i napisz poprawnie temat!
Mam problem jestem w ACL policja siedze w radiowozie robilem reconnecty i nadal nic. Zadne bledy nie wyskakuja co moge jeszcze zrobic ? Prosze o pomoc !
Mam problem jestem w ACL policja siedze w radiowozie robilem reconnecty i nadal nic. Zadne bledy nie wyskakuja co moge jeszcze zrobic ? Prosze o pomoc !
[ Dodano: 2016-03-29, 22:35 ]
Pomocy AteX
[ Dodano: 2016-03-29, 22:36 ]
Ktokolwiek
Wydaje mi si?, ?e ?le zrobi?e? grup? policja, pami?taj ?e wielko?? liter ma znaczenie np. Je?li w skrypcie jest ACL zrobione pod grup? "Policja" a ty napiszesz "policja" z ma?ych liter, to ca?y skrypt ci si? "niszczy". Dlatego przejrzyj jeszcze raz, jak wpisa?e? nazw? grupy, i j? popraw.
Okey, to ju? si? robi dziwne. Klikn??em X i wjecha?em w miejsce gdzie powinna si? postawi? kolczatka i opony si? przebi?y, ale kolczatki nie by?o wida?
Okey, to ju? si? robi dziwne. Klikn??em X i wjecha?em w miejsce gdzie powinna si? postawi? kolczatka i opony si? przebi?y, ale kolczatki nie by?o wida?
Nie stawia?e? tej kolczatki na jakiej? "mapie" eventowej czy co?? Chodzi mi o to, czy nie by?a tworzona na innym dimensionie/interiorze ni? 0
(nie wiem czy jest sprawdzanie interioru oraz dimensionu gracza przy tworzeniu)