Poprawiono:
-System ID - Je?eli gracz nie ma Systemu ID na serwerze to warto?? gracza ID wynosi w panelu 0 ( dla ka?dego gracza )
-Zoptymalizowano kod
-Poprawiono b??dy z SQL
-Funkcja dodawanie gracza do frakcji.
Dodano:
-Marker z wyp?atami dla ka?dej frakcji ( ustawienie w pliku frakcje.xml ) [ X,Y,Z,Interior,Dimension]
Nowy link:
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
Co do pe?nej wersji to nie wiem kiedy sko?cz?, poniewa? nie mam kiedy programowa?.
SWRS, je?eli sko?cz? wersj? pe?n? to mo?liwe ?e uka?e si? wersja na Mysql.
A do tego czasu nie b?dzie wersji Mysql, tylko SQLite kt?re b?d? mo?liwie jak najwi?cej poprawia? w kodzie.
Moje pierwsze Piwo w ?yciu, a Ty jeszcze tak piszesz, dzi?ki. TheKokoPL, no to nie wiem naprawd? w czym mo?e by? problem...
A powiedz mi jakiego klienta u?ywasz do wysy?ania plik?w (np. FileZilla)?
Aha, mi si? wydaje, ?e to mo?e by? wina klienta, ale pewny nie jestem. Na FileZilla wszystko dzia?a mi normalnie (chodzi mi te? o ten skrypt lukiego), wi?c mo?e pobierz nowego klienta?
https://filezilla-project.org/download.php
[ Dodano: 2016-05-17, 18:45 ]
Dodam, ?e kiedy? przez pewnego klienta nie mog?em wgra? nawet skina, a gdy zacz??em wgrywa? programem FileZilla to wszystko si? wgrywa?o normalnie.