Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2023-08-10, 18:51

P.Wiśnia

Programista LUA

Na forum: 4044 dni
Nick w MP: P.Wiśnia

Piwa: 376

Respekt: 100
Respekt: 100

System graficznego interfejsu użytkownika

Wersja: 1.0
Dokumentacja: KLIK
Link do pobrania: KLIK
Piwka za to nie chcę, bo i tak chciałem udostępnić bez.

ScreenShot:

Ode mnie:
Jestem bardzo wzburzony z wyniku konkursu.

Moja praca nie została wzięta w wynikach pod uwagę(w skrócie odrzucona) tylko dlatego, że posiadała 2 bugi oraz menu testowe według jurorów było brzydko wykonane.

Najpierw było, że scroll nie działa. Później, dopiero gdy napisałem, że skrypt powinien pobierać pozycje scrolla i na tej podstawie zmieniaj pozycje elementów interfejsu.

W wielkim skrócie nie polecam brać udziału w Trudnej wersji konkursu, iż lepiej było nie wyłonić zwycięzcy niż coś mu dać.

Gdyby tylko w regulaminie było, że kryteria oceniania to nie kryteria oceniania tylko kryteria wymagane oraz oceniane.

Lub gdyby programista zajmował się projektowanie UI, jeżeli jesteście dobrymi programistami ale nie znacie się na wyglądzie, to według konkursu jesteście złymi programistami.

Oczywiście możecie korzystać z kodu, ponieważ działa on w 100%.

Te 2 wymienione bugi to tylko bugi graficzne, więc skrypt jest gotowy do użycia.

Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 6 piw(a):
Pyza, hasohaso31, K4M7K, Scyrix, borsuk, Jellonek
Tagi: system :: interfejsu
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » LUA » Zasoby do MTA » [SKRYPT] System interfejsu Odpowiedz do tematu