Witam dzi? przedstawiam Wam system losowania. Skrypt polega namym, ?e wpisujemy /losowanie i losuje nam si? nagroda. Aby u?y? tej komendy potrzeba nam 250$. Oraz na wylosowan? nagrode czeka si? 20 sekund
Zapraszam do pobierania
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
Ostatnio zmieniony przez ToxiC. 2015-03-31, 20:31, w całości zmieniany 1 raz
1) Nie wiem po jaki .... ten timer. 5x wpisanie tej komendy w przeci?gu 10 sek daje 5 timer?w na gracza... gratuluje.
2) Przyda?aby si? blokada ?e mo?esz u?y? tej komendy przyk?adowo raz na 30 sek.
3) StrinG [100]; wystarczy.
Banalny skrypt, nie wiem w og?le po co takie "co?" wystawia? na forum.
Nie dosy? ?e banalny to jeszcze lipnie wykonany.
- Uk?adanie kodu.
- Funkcja Gracz(..) kt?ra pobiera nick, zapewne autor tematu nie wie ?e lepiej by?oby raz pobra? nick gracza w callbacku Losowanko().
- "new x = random(15);" Co to ma by?? Mam pytanie po co ci ta zmienna kt?rej praktycznie w og?le nie wykorzystujesz? Wystarczy?o da? w tym SetPlayerScore to random, a nie tworzy? now?, niepotrzebn? zmienn?.
- StrinG jest za du?y, spokojnie wystarczy?oby 90 lub troch? mniej.
- Nic specialnego w tym losowaniu nie widz?, mo?na powiedzie? ?e to losowanie jest nawet zer?ni?te z FullDM, ale nie os?dzam.
- Nazwa?e? to "System" o k***a Taki shit, to trudno nawet nazwa? komend?.