A co to za problem zablokowa? pule 74.155 i 199.255 ? Przecie? nikt normalny nie wejdzie na proxy ?eby sobie uczciwie gra?, jedynie 'dzieci neo' ze sta?ym IP.
> A jednak sie myli?em . Jest jeszcze 173.245, 209.107, 216.66
Ostatnio zmieniony przez onlyfortesting 2011-08-23, 19:39, w całości zmieniany 2 razy
Siemanko, macie jakie? inne programy albo mogliby?cie upn?? UltraVPN bo link wygas?? Osobi?cie jestem zbanowany na Mruczniku i u?ywaj?c CyberGhosta nadal jestem zbanowany, jakby by?y pobanowane adresy IP kt?re CyberGhost przypisuje.
Fajny Spos?b pierwszy Pr?bowa?em i fajnie mi znajduje we 1-2 min jakie? IP ale chocia? dzia?a a co do wysokiego pingu prawie ?adnej r??nicy tak jak si? ma na zwyk?ym Piwko ci si? nale?y
S?uchaj, pobra?em ten pierwszy i...
Zainstalowa?em, w??czy?em - wyskoczy? b??d i by?o napisane, ?e ju? zosta? naprawiony, restartuje program i dalej to samo - tak w k??ko. o co chodzi?
[ Dodano: 2013-02-26, 23:31 ]
//
ju? dzia?a
[ Dodano: 2013-02-26, 23:33 ]
Jest jeszcze problem...
W??czam anonimowo??, uruchamiam SAMP'a i jego okienko si? zacina. Nic nie da si? zrobi?. Jakie? rady?