Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2014-08-10, 22:39

DaKill

lopezloo

Na forum: 6575 dni

Piwa: 26

Respekt: 60

Ostrzeżeń: 60%
"Piorun" napisał/a:

"DaKill" napisał/a:

setPedWalkingStyle zmienia wszystkie animacje ruchu, nie mo?na ustawi? tam tempa. Co do setPedAnimation to mo?na to ustawi? parametrem interruptable.

WTF ? oO ..

Co? albo jestem za g?upi albo nie specjalnie rozumiem. W moim przyk?adzie wystarczy zmieni? animacj? chodzenia na jak? si? chc? (b?d? nie u?ywa? tego w og?le), usun?? funkcje z WSAD'a, przypisa? im nowe na chodzenie i basta. Ale interruptable nie ustala nam tempa animacji tylko to czy animacja mo?e by? przerwana poprzez jakie? czynno?ci (ot chocia?by wej?cie do auta).

Czytaj ze zrozumieniem. W temacie nie chodzi o styl chodu (styl kobiety, gangstera etc.) tylko o bieg/sprint (tempo), a ty nagle wyjecha?e? z funkcj? do zmiany stylu.

Z parametrem interruptable chodzi?o mi o to, ?e je?li b?dzie ustawiony na true to animacja nie b?dzie mog?a zosta? przerwana przez inn? akcje, chocia? nie jestem pewien czy to dzia?a tak?e te? przy spadaniu.

Podpis
GitHub | Twitter | YouTube | Discord: lopezloo#8816
Postaw piwo autorowi tego posta

Tagi: system :: chodzenia :: jak :: gta
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » LUA » System chodzenia jak w GTA V Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi