Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2025-03-07, 12:33

Kaziu154

Na forum: 558 dni

Respekt: 50

Siemka, poszukuje tej edycji geogaminga, co kiedys tutaj na gtao latal. Juz nie jest tutaj dostepna, temat zniknal. Samp rp geogaming.

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2025-08-08, 22:47

pixiebyt3

Na forum: 313 dni
Nick w MP: pixiebyte

Respekt: 50

Witam,
posiada ktoś może mapę GPPv2 która była tutaj udostępniona przez Reusa, oraz mapę Polskiej Strefy Rozrywki udostępnionej przez Nitro? Fajnie by było, gdyby znalazła się również oryginalna mapa Ultimate Game v2.6 w wykonaniu Combaciora.

Dziękuje z góry, daje :piwo: :piwo: !

Wysłany: 2025-08-11, 22:02

NitroFuN

El Barto

Na forum: 4126 dni

Piwa: 1195

Respekt: 650,5
Respekt: 650,5Respekt: 650,5

pixiebyt3, coś tam mam jeżeli chodzi o PSR, niestety nie jestem pewny jak bardzo aktualne to jest z wersją która była udostępniona na GTAO (zip datowany na 18 czerwiec 2016)

Kod:

https://1drv.ms/u/c/6f9e55fded17f9bb/Ebv5F-39VZ4ggG8jDgAAAAAB36EhBIJz86Rp6H7KnTVfKg?e=POSpBT

Nazwa folderu 1.6, ale jest to raczej ostatnia wersja 1.9 jaka była na serwerze przed zamknięciem, ot bajzel zawsze robiłem.

W odpaleniu niestety nie pomogę, od lat nie siedzę w SA:MP i tylko ktoś akurat przeglądał forum i mi linka podesłał :eye:

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
pixiebyt3
Tagi: szukam :: mapy...
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » PAWN » Mapy do SA-MP » SZUKAM MAPY... Odpowiedz do tematu