Siema kurde pom??cie, potrzeba mi jakiego? dobrego a najlepiej bardzo dobrego ANTYCHEATA, bo mam jakie? ale te fixuj? na serwerze linuxowym. POMOCY!!!! Piwko jak nic b?dzie za pomoc.
Poszukuje skrypt z baz? lcn by by?a tam brama ogrodzenie winda (Winda nie musi by?) helikopter fajne wozy koloru bia?ego i tych woz?w 13.By to by? w jakim? nowym fajnym miejscu i mia?o wn?trze
Antek007 przecie? mo?esz zainstalowa? shac by Smugller ale uwa?aj bo jak wsiadasz do auta to wywala ci? od razu za spawn auta i to jest w?a?nie najgorsze.
prosz? o gotowy skrypt na dodawanie samochod?w s?u?b porz?dkowych (?eby inni nie mogli nimi je?dzi?) (chodzi mi o oddzielny skrypt a nie dopisek do mapy)
Je?li chodzi o GF to jest raczej nie mo?liwe. Je?li tak to nie wiem w jaki spos?b ??czy?o bo si? z mapk? dodawa?o do niej samoch?d i zapisywa?o id w warunku IsACopCar chyba ?e wszystko to wszytko z GF przeniesiesz na skrypt. A je?li chodzi nie o GF to wystarczy dorobic w?asny team i na zasadzie komendy przywo?ywac pojazdy (cos jak debug ale tylko jeden rodzaj pojazd?w i dla jednego teamu).
Poczebuje skrypta na jednom kamere zeby ktos w jedny miejscu wpisal /kamera i widzi co sie dzieje i wpisze kamera off to sie wylancza prosze o pomoc za pomoc
poszukuje id odbiekt?w kiedy? widzia?em ?e ktos dawa? id obiekt?w ale teraz mi potrzebne a nie moge znale?? jak kto ma id obiekt?w to poprosze daje piwo xD