Hej mam ma?y problem <naszuka?em si? jak debil i nie znalaz?em> skryptu dzi?ki kt?remu mo?na tankowa? <ko?czy nam si? benzyna> i mamy na boku licznik <GRA?EM na serwerze w kt?rym taka opcja by?a> mam nadzieje ze kto? mi pomo?e <SORRY ALL za k?opot> ;PP ;]
[ Dodano: 2010-07-31, 15:02 ]
A i jak by mo?na by?o to te skrypty w <axm> po na pawnie sie zbytnio nie znam xD <do tego jaki? skrypt kt?ry daje na spawnie bronie <takie jak np.: m4 , uzi , sniper realife , knife, deagle, szotguna xD ;D <pozdro all>
[ Dodano: 2010-07-31, 15:34 ]
ii co? do zmiany <maxping> <axm> prosz? i dzi?kuje xD
szukam skryptu na rangi admin ze np:po zalogowaniu na rcona pisze mi ze jestem head adminem i moge dawac innym rangi itd jak ktos ma taki skrypt to niech mi zapoda link do niego niepozaluje piwka z gory thx
Poszukuj? skryptu takiego jak ma Polish full server chodiz mi o ten pasek statystyk na dole gdzie? go widzia?em tu na forum ale teraz nie mog? go znale?d?
Elo,szukam skryptu dla Administracji,chodzi o to ?eby nicki admin?w wpisa? w pliku w 'scripfiles' i ?eby z niego pobiera?o.Je?eli nick b?dzie na li?cie to ?eby logowa?o na RCON .
Prosz? o szybk? odpowied?,pierwsz? dobr? propozycj? nagradzam