Szukam AIW (Admin's Interior Watcher). Na forum by? z nim jeden temat, ale znikn??. W wyszukiwarce nie ma nic poza nim, na sa-mp.com link znikn??. Tak?e je?li kto? ma na dysku to bardzo prosz? o niego
hej, mam skrypt walizka w pwn wszystko dobrze bior? ?eby zrobi?o amx i s? dwa errory COLOR_WHITE COLOR_RED link http://rapidshare.com/fil...przeklej.pl.pwn prosz? o pomoc pomoc niespodzianka
Szukam skryptu na Autobusy jezdzace po calym LS jezeli ktos ma taki skrypt albo widzial gdzies i udostepni mi ten skrypcik napewno dostanie piwko z gory thx
szukam skryptu na respekt podobny do pps zeby dawalo respekt 2 za zabicie gracza lub po wygraniu konkursow i zeby 1 odbieralo po dedzie ...skrypt prosze w amx pisac na gg 1706293
dymek4444, nie wiem jak w RP pisz? si? na OOC, ale powiedzmy kom. /ooc , to powinno Ci do niej wyszuka? inne definicje, tak sobie szukaj, ja zawsze tak robie
-Automatyczny ch?d, co? jak na LS /idz
-Zapis broni po relogu
-Mo?liwo?? bycia we frakcji i posiadania jednocze?nie pracy cywilnej (Cz?onek PD mo?e sprzedawa? bro?)
Pilnie czekam, b?d? mega wdzi?czny, postawi? piwko to 100pro