julek175j, polecam ten anty, nie banuje adma ani nic w tym stylu, nadaje sie na ka?dy serwer, a co najwa?niejsze, banuje cziter?w. http://www.gtaonline.pl/2768.htm
ja chcialbym skrypt na /tune ze jak wpiszesz to ci te okienko z tuningu wyskakuje a jak tego nei macie to zwykle tune ze automatycznie tuninguje plis dam
Wiec szukam debuga a wlasciwie juz znalazlem ale czy ktos wie gdzie mozna sci?gn?c debug ale tylko dla admina (bo wykryli ze na serwie jest debug i teraz spawnuja fuul aut i sa lagi i resety) plis dajcie linka albo jak mozecie sami zr?bcie plis dam
Antek007 Owszem ten antycheat jest dobry lecz banuje graczy "Za bronie" Tylko ze oni cheatow nie maja. Wiec szukam raczej czegos lepszego!! Prosze o pomoc gracze skarza sie na cheaterow a ja nie zawsze jestem na serwie!!
I jeszcze prosilbym o jakis skryp spawnujacy NRG
@OFFTOP
Prosba do administracji... Usuncie dzial Cheaty... Rozprowadzacie cheaterow i przez was sa ogromne problemy z serwami...