Witam,pilnie poszukuje skryptu na respekt - kt?ry zapisuje punkty w do pliku po czym automatycznie je pobiera. Najlepiej gdyby mia? texdraw pod pieni?dzmi lub w innym miejscu,wa?ne ?eby by?.
Za pomoc .
Siema szukam skryptu na kupywanie dom?w widzia?em ten skrypt na kilku serwerach ale nie wiem gdzie go ?i?gn?c . ten skrypt polega na tym ?e za kase lub score kupujesz se dom i mo?esz np wej?c do niego albo go potem spszedac za odpowied? dam .
Witam to znowu ja i szukam skryptu na lvle czy co? w ty rodzaju jak kto? zna taki skrypt prosi? bym o link. Jak by co chodzi mi o takie co? ?e np od 2000 score b?dzie np 1 lv skrypt niech b?dzie w pawn w zale?no?ci jaki dacie dam piwa \.
Szukam skryptu na granice. Czyli jak gracz wjedzie na granice i wjedzie w ?te "i" to ?eby mu zabiera?? np. 100$ i po tym szlaban si? otwiera?. Bardzo prosz?. Dzi?kuje.
lukasz10501, prywatna wiadomo?? - skrypt ten jest dostarczony przez programist?w SA-MP, nazywa si? "base"
A co do teleport?w, przejrzyj dzia? skrypty, mn?stwo tam tego jest.
Podpis
fajnie się trollowało.
niniejszym ogłaszam, że po przepracowaniu roku na modzie i długiego czasu wstecz odchodzę niechlubnie.
nie byłem sobą, udawałem, bo tak chciał Bóg. A Bóg nigdy się nie myli
jo.