Elo poszukuje nlo d0 03.c wiem ju? ile razy prosi?em o to ale mia?em restart kompa.O jeszcze jedno widzia?em na jednym serwie mta ?e mo?na zmienia? kolo ?wiate? skoro to mo?liwe w mta to w samp 03.c pewnie te? jak macie takie skrylty prosze dajcie link poleci zimne
chcia?bym zapyta? czy do sampa mo?na doda? handling bez sobeita normalnie na serwer??eby kazdy mogl go mie? je?li tak to prosze powiedzie? co i jak bardzo mi zale?y
Elo szukam skryptu na paliwo ale takiego ?eby by?o mo?na wsz?dzie wpisywa? /tankuj a nie tylko na stacji je?li kto? ma napiszcie ;] bardzo on mi jest potrzebny
gruszex, to usu? warunek w komendzie, ?e je?li nie jest przy stacji paliw to mu nie zatankuje.. A tak wgl to nie wiem po jakiego grzyba co? takiego robi?. Zero realno?ci :F
no wiem ale mam ju? jeden licznik co trzeba jecha? na stacje ale 2 chcem dla PD ??by mogli dojecha? i jak si? ?ko?czy paliwo im to odrazu na miejscu mog? wpisa? a inni gracze taj komendy nie b?d? zna?
jak si? znacie to mo?e pomo?ecie mi s?uchajcie mam problem
1 jak zrobi? ?eby brama otwiera?a si? tylko dla danego gangu
2 jak zrobi? ?eby jak kto? wejdzie do bazy nie z gangu to go tp gdzie? albo kill/wole kill
3 jak zamkn?? samochody tylko dla cz?onk?w gangu
bardzo prosz? o pomoc jak najszybciej si? da w nagrode dam :piwo: