Witam. Aktualnie po respawnie na serwerze RP samochody pojawiaja sie na swoje miejsca i s? n?wka sztuka nie ?migana. Szukam skryptu, kodu, lub pomocy jak zrobic tak, aby po respawnie tylko wraca?y na swoje miejsca wraz z wgniecaniami, i uszkodzeniami silnika. Z g?ry dzieki
Ma?y_G??d, znam jednego najlepszego na oficjalnym forum sa-mp. Tylko jest po angielsku, wi?c musisz zna?. Wi?cej na GG: 35261804. Bo tutaj chyba nie mog? reklamowa? innych stron
Komenda ma na celu resetowanie , wylaczanie oraz wlaczanie serwera z poziomu Konsoli ( Server stoi na VPS'ie. ) mam r?wnie? inne serwery i dlatego nie moge resetowac ca?ego Vps'a. http://wiki.sa-mp.com/wiki/Linux_Server dokladnie chodzi mi o Method 3 sciezka mojego polozenia serwera to /home/SAMP/samp03 z tego co wyczytalem nalezy zrobic 2 skrytpy ( Wszystko pisze przy method 3 ) i nie wiem co jest nie tak ale zmieniam sciezke i nie dziala. Czy trzeba zrobic cos wiecej ? blad ktory wyskakuje to Permission denied.
postawie 4 piwa zimne
[ Dodano: 2011-07-06, 15:29 ] Shaun, i jak b?dziesz to potrafi? zrobi?
Szukam skrypta na rangi Drifterskie. Chodzi mi o to, ?e jak gracz uzbiera ile? tam punkt?w to dostaje range i pisze ona nad jego g?ow? czyli np. gracz ma 500 tysi?cy pkt to dostaje range 'Cienias' i pisze Ranga: Cienias, z g?ry dzi?ki .
Podpis
Nie zależy mi na piwkach. Jak potraFFię pomóc to pomagam