Prosi?bym o skrypt (mo?e by? sam .amx) na menu pojazd?w (r??nych), pod komend? np. /v . Ale tak ?eby mo?na by?o myszk? sobie wybra? dany pojazd. Z g?ry dzi?kuje za pomoc, za pomoc stawiam piwko.
Lol ale wy g?upie dzieci jeste?cie..... Poczytaj inne posty w temacie z kt?rego ?ci?gn??e? t? map? cepie. Jak zak?adam to mapa pp. M?g?bym ci pom?c, ale ssij bo to nawet ka?de dziecko wie.
Kto? czego? nie umie odrazu od cepa wiesz mnie w interesuje nauka bardziej ni? gry
moze gry to twoje cale zycie kolego nie wnikam ; )
nie kazdy sie rodzi takim utalentowanym dzieckiem jak ty
ale jak nie wytrzymujesz nerwowo ... g??bie ; )
to ja cb moge takie pytania zadawac ... ze ty nie tylko CEPEM bedziesz
Naucz si? stawia? przecinki naukowcu. Przyjd? do mojej klasy i miej ?redni? 5.37 jak ja. NAUKOWCU. Taki z ciebie naukowiec, jak motor?wka z dupy jaka. Wielki naukowcu dlaczego nie przeczyta?e? 7 stron cennych informacji pod map? gry, kt?r? bezmy?lnie ?ci?gn??e???? Pan naukowiec nie umie czyta??
Jeste? na tyle g?upi, ?e nie potrafisz sklei? po polsku dw?ch zda?. Jak? masz z j?zyka polskiego ocen? naukowcu? 2? Czy ledwo 2? Jakbym na wypracowaniu maturalnym (kt?re ju? na polskim robimy co tydzie?) napisa? takie co? to dosta?bym pa?? (1) i trzy wykrzykniki. Nikt nie napisa?by mi: Jeste? Naukowcem...cepie
Cze??, no niestety znowu szukam pewnego skryptu ale tym razem chodzi mi o taki, ?e ka?dy gracz (je?eli chce) mo?e mie? w?asny samoch?d i np. po wpisaniu jakiej? komendy auto zostaje przywo?ane pod miejsce spawnu, kt?re wybierze gracz. To co? takiego jak system robienia dom?w, czyli /stworzdom 1 itp. ale chodzi mi o to, ?e mo?na wybiera? samoch?d kt?ry b?dzie posiada? gracz.
Do nicku. Czyli gracz wybiera miejsce spawnu samochodu i np. jedzie gdzie?, a samoch?d si? rozwala, wtedy mo?na wpisa? komend? kt?ra zespawnuje samoch?d w miejscu, kt?re wybra? gracz. Albo zaraz po rozwaleniu samoch?d si? respawnuje w tym miejscu.