hmmm jak pobra?e? include to wrzuci?e? je do swojego folderu z includami ? je?li tak to ?le bo z tego co pisze to masz jakie? pliki kt?re si? powtarzaj?
(z tego co wyczyta?em po English)
C:\Documents and Settings\ADMIN\Moje dokumenty\Pobieranie\pawno\polishtruck.pwn(15) : error 017: undefined symbol "ret_memcpy"
C:\Documents and Settings\ADMIN\Moje dokumenty\Pobieranie\pawno\polishtruck.pwn(16) : error 017: undefined symbol "strtok"
C:\Documents and Settings\ADMIN\Moje dokumenty\Pobieranie\pawno\polishtruck.pwn(2073) : error 001: expected token: "-string end-", but found "-identifier-"
C:\Documents and Settings\ADMIN\Moje dokumenty\Pobieranie\pawno\polishtruck.pwn(2073) : error 017: undefined symbol "C_CZERWONY"
C:\Documents and Settings\ADMIN\Moje dokumenty\Pobieranie\pawno\polishtruck.pwn(2073) : warning 215: expression has no effect
C:\Documents and Settings\ADMIN\Moje dokumenty\Pobieranie\pawno\polishtruck.pwn(2073) : error 001: expected token: ";", but found "-identifier-"
C:\Documents and Settings\ADMIN\Moje dokumenty\Pobieranie\pawno\polishtruck.pwn(2073) : fatal error 107: too many error messages on one line
Najlepiej jak by? mi da? swoja ca?a paczk? pawno+include
Ostatnio zmieniony przez djstefanix 2012-08-07, 11:34, w całości zmieniany 1 raz
Sprawd? czy nie posiadasz wi?cej ni? jeden program PAWNO dlatego Ci wyskakuje ten b??d. Poszukaj na dyskach bo nie mo?na mie? dw?ch/trzech program?w wtedy b?d? errory.