siemka all potrzebuje skryptu na spawowanie aut
o mam pytanko bo tam jest skrypt na fajerwerki by martok pobralem je ale nie wiem gdzie one s?. thx za pomoc postawie 3
/v [id/nazwa] - spamujesz pojazd o podanym id lub nazwie
/vsel - Wybierasz pojazd strza?kami, a potem TAB
/s - Wybierasz jaki? skin
/w2 - Dajesz bro? np. /w2 mini - dostajesz mini i 500 ammo
/w - Pogada
itd.
Potrzebuje Panel admina z kolorami 100% sprawy bo jak ?ci?gno?em z naszego forum to gdy pisa?es tekst nick by? na bia?o a w tab by? kolorem wi?c potrzebuje Panel Admina
Szukam Skrypt?w . Pierwszy to Licznik pr?dko??i , ale jaki? fajny , a drugi to Skrypt na paliwo i te? jaki? fajny nie taki zwyk?y co paliwo albo ten predkosciomiesz jest na srotku ekranu
Ja Bym by? bardzo wdzienczny gdyby kto? znalaz? albo zrobi? taki skrypt gdy wpiszemy /regulamin wyskakuje regulamin serwa ogulny gdy wpiszemy /regulaminban za co mozemy dosta? bana gdy wpiszemy /regulaminkick za co mozemy dostac kicka dobrze by by?o gdyby by?to plik w pwn bo noze na moim serwie bendzie inny regulamin niz taki jak w pliku to tylko dopise kilka zakaz?w i kilka osune za pomoc postawie tym ktorzy mi pomogli bo sam nie jestem za dobry w pawno
sry jakby taka prosba na skrypt by?a na wszyskie 30 stron nie patsza?em
Pozdrawiam _TomiX_