Witam,prosi?bym o 2 skrypty a mianowicie a komende /takephone ID i /moneycheck ID . W tych komedach chodzi o to ?e np: Jak mafia porwa?a kago? i ten gostek jest zwi?zany, to po wpisaniu /takephone zabiera go?ciowi telefon , ?eby si? nie m?g? z nikim komunikowa? a /moneycheck to chodzi to ?e sprawdza ile go?ciu ma kasy w portfelu, oczywi?cie gdy gracz jest zwi?zany.
Za pomoc stawiam Piwka )
Ja natomiast poprosz? o skrypt w kt?rym administrator b?dzie m?g? otwiera? bramy hangar?w w bazie wojskowej. Komendy najlepiej ?eby wygl?da?y mnie wi?cej tak "/Base1 [Open], [Close] ; /Base2 [Open], [Close]". Planuj? w nich ustawi? czo?gi, hydry, huntery, hummery i otwiera? tylko po rozpatrzeniu pro?by u?ytkownika.
Michael_Jackson, o ile sie niemyle to taki skrypt nie istnieje ale mozesz dodac w skrypcie jakies powiedzmy 500 pojazdow i niepowinno byc crashy a w mapie wtedy jak masz 650 to bedzie ponad 1000 powinno ci starczyc
Podpis
Cytaty:
"Sam nie wezmiesz mnie na glany, bo gangster z ciebie farbowany"
"Nie probuj mi podskakiwac bo ci sie niedam kiwac" Prawie Jak Moderator