nieeee taki skrypt jest... wpisujesz "/gang create nazwa"
i masz gang i mozesz zapraszac poprzez komende "/gang invite id"
i dolaczasz poprzez komende "/gang join id/nazwagangu"
a ta mapka tez sie przyda to jakby ktos mial skrypta na gangi to niech poda
AS to Admin Script i on s?u?y do ca?kiem innych ?eczy a co do twojego popdisu to tutaj nie dzia?a html tylko BBCode powinno to wygl?da? mniej wi?cej tak:
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
Podpis
Komputer - 2000zł, Podręcznik hakerski - 20zł, widok zepsutego gta**te - bezcenne
piszesz /lv to ci? teleportuje do las venturas piszesz /area69 i jeste? w bazie wojskowej
potrzebne mi komendy w tym skrypcie
/lv
/sf
/ls
/area69
/tuning - chodzi o tuning w las venturas
/lowrider - tuning lowriderski w los santos
/angels - chodzi o tuning w san fierro
prosi?bym jeszcze aby jak si? w?ancza serwer to ?eby pisa?o ?e je?li chcesz sprawdzi? jak s? komendy na serwerze napiszesz /komedy
i pokazujecie ci si? spis komend na serwerzre mam kilka komend takich jak
prosi?bym jeszcze o skrypt robienia gang?w na przyk?ad piszesz
/gang create [nazwa gangu] - chyba ka?dy wie ?e to tworzy gang
/gang invite [id gracza] - zapraszanie kolesi do gangu
/! [tre??] - gadanie tylko z cz?onkami gangu
/gang quit - odej?cie z gangu
je?li kto? b?dzie taki dobry i zrobi mi te skrypty dostanie da? bym wi?cej ale nie mo?na.
Prosi?bym aby skrypty by?y w formacie .amx
Ostatnio zmieniony przez buldożer 2007-10-04, 21:00, w całości zmieniany 2 razy
w?a?nie nie bop ja mam mode lv co? tam i mape san andreas i chce juz w tym to mie? bo du?o rzeczy tam zrobi?em i nie b?de zmienia? r??nych rzeczy kt?re w plikach od tego zmieni?em ?eby zmieni? mode as mam ale chodzi?o mi o to
piszesz \komendy
wy?wietla ci si? lista dost?pnych komend kapujesz a co do gang?w to nie chodzi tu o gang wwar czyli ?e zajmujesz tereny tylko o zwyk?e gangi kt?ry ka?dy se mo?e stworzy?
-----------------------------------------------------------------------------------------
Jezeli post sie powtarza prosze o link
-----------------------------------------------------------------------------------------
Format PWN mile widziany
Ekwador, to co da?e? jest na nie?miertelno?? ludzika, a jemu chodzi o niezniszczalny samoch?d
Daj tak:
if (strcmp(cmdtext, "/v god", true)==0)
{
new vehicleid = GetPlayerVehicleID(playerid);
if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)){
SetVehicleHealth(vehicleid, 99999);
SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "Od tej pory twoje auto jest niezniszczalne !");
}else{
SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "Nie jeste? w ?adnym samochodzie");
}
return 1;
}