Szukam kodu - formularza kontaktowego - kt?ry wy?le wiadomo?? na gadu - gadu. Zwyk?y formularz kontaktowy taki jak na ka?dej stronce tylko, ?e wiadomo?? ma zosta? wys?ana na podane (w skrypcie) gadu gadu. Nigdzie nie mog? na to znale?? kodu ; wiem, ?e na pewno si? da bo widzia?em takie co? na kilku stronkach.
Hello xD
Poszukuje czego?, co opisze mi jak pobiera? dane ze stron np. w php.
Wiem jak pobiera? z formularza itp, ale jak bym chcia? np. pobiera? nazwe aktualnego newsa z onetu.
EDIT: Notowania GPW(gie?da papier?w warto?ciowych) i ich wartosci i nazwy bym chcia? pobiera?. np. z parkiet.com
Szukam aktualnego licznika os?b na serwerze np. 35/200
PS. Wiem, ?e tu by?: http://fafu.pl/portfolio,...p,pobierz6.html ale strona nie dzia?a. Jakby m?g? kto? wys?a? mi ten skrypt w dzia?aj?cym linku.
PS. 2 Nie chodzi mi o ?aden tracker by DK1342.
1. Witam. Tworze server role play pod nazw? El Quabrados. Instaluje na forum r??nego skrypty typu: zakaz pisania, beer mod, robocik nowy shoutbox itp. poszukuje tabelki wyskakuj?cej i znikaj?cej po pownym czasie. Chodzi o co? takiego.