mam pytanie odno?nie tabeli w MySQL. czy da sie zrobi? 2 tabele zawieraj?ce t? sam? zawarto??? mam skrypty napisane pod id(id to uid) graczy a jeden skrypt chce ich uid. ss dla rozja?nienia mojego pytania. chc? by poprostu zapisywa?y si? te same liczby w 2 r??nych kolumnach
bo byc moze istnieje taki skrypt kt?ry id odczytuje jako id danej rzeczy i potrzebuje uid jako numer gracza. nie wnosz?cy nic do sprawy nabijaczu post?w.
_Wicek_, nie moge zrobic jednej tabeli poniewa? skrypt id odczytuje jako id rzeczy a uid jako uid gracza. a jak mam przerobic wszystko pod uid to w we wszystkich skryptach musze przrabiac na uida jest tego zbyt duzo
Ostatnio zmieniony przez Michaler 2016-08-09, 09:21, w całości zmieniany 1 raz
zaden z podanych sposob?w mi nie dzia?a. w core zmienilem wszystko na uid, tabele w bazie danych tez zmienilem na uid i nie wczytuje mi reputacji, uidu, pieni?dzy... og?lnie niczego
wystarczy napisa? funkcje w bazie danych ktora przy pobraniu danych podmieni wyniki wyszukiwania . Proste? Proste . Przybli?y?em ci jak przybli?y?em gotowc?w nie b?dzie.