Siemka. Mianowicie potrzebuje na serwer DM ma?y bajer. S?uchajcie nie b?d? owija? w bawe?n? - jak zrobi? tarczowy licznik pr?dko?ci w samp ? Chodzi mi o taki w TD, dla wszystkich graczy [w pojazdach oczywi?cie]. Z wska?nikiem, kt?ry b?dzie si? "obraca?". Widzia?em ju? gdzie? takie co? i wiem, ?e da si? to jako? zrobi?.
Stary nikt Ci nie bedzie t?umaczy? ca?ego algorytmu programowania. Jak czego? nie potrafisz zajmij si? czym? bardziej prostym. Ewentualnie zmieniaj sobie wartosci i zobacz co za co odpowiada.
Forum jest dla wszystkich wi?c si? mog? wypowiada? gdzie chce i kiedy chce :>
To co pokaza?e? to ustalenie pozycji zapewne wy?wietlania "wskaz?wki" licznika. Ot ca?y Tw?j kod co pokaza?e?. I co da?o Ci to co??
nikt ci nie broni si? wypowiedzie?. Lecz twoja wypowiedz nic nie wnosi. Prosi?em o opisanie tej funknkcji(stocka) a nie o wyt?umaczenie co ona robi -.-
A co ja napisa?em ziomek? Czytanie ze zrozumieniem opisanie funkcji a nie wytlumaczenie co ona robi wtf przecie? to jest to samo. Ten stock pobiera floaty czyli pozycje textdrawu( tak my?l? bo da?e? tylko wycinek) i dodaje dystans do tego textdrawa stawiam ?e jest to kawa?ek kodu od wskaz?wki licznika. Bardziej si? tego nie da wyt?umaczy? wi?c z czym startujesz bo nie kumam. I na przysz?o?? jak dajesz kod to daj go wi?cej a nie tylko wyci?ty z dupy stock kt?ry nie wiadomo gdzie jest