Of corse, my mamy wiedz? zerow?. Skoro ty taki kozak to wyt?umacz mi po co prosisz o pomoc w tym dziale?
Zacznijmy od tego aby? nauczy? si? w ko?cu czyta? posty od pocz?tku do ko?ca, ok? Widz? ?e nie rozumiesz ?e nie da si? wszystkich klawiszy "zaprogramowa?" tylko klawisze kt?re by?y na singlu wykorzystywane.
XD? No to zr?b skrypt normalny a nie mi kawa?ek kodu dajesz i reszt? se mam uzupe?ni?. Wyt?umacz mi co mam wprowadzi? w tej definicji "to co wysz?o po wci?ni?ciu" bo nie rozumiem? Nie b?dzie co? takiego dzia?a?, nie ma prawa bo nie da si? (jak ju? wspomnia?em kilkakrotnie wy?ej) zaprogramowa? wszystkich klawiszy. Nie wiem co mam jeszcze Ci wyt?umaczy?/zrobi? aby? w ko?cu zrozumia? ?e nie masz racji wi?c chyba sobie daruj?. Pozdro z fartem.
P.S Jako? nie wida? ?eby? czyta? do ko?ca, zobacz co Ci na wiki SAMP'a pisze w callbacku OnPlayerKeyStateChange na samym pocz?tku: This callback is called when the state of any supported key is changed (pressed/released). Directional keys do not trigger OnPlayerKeyStateChange (up/down/left/right).
Wafelowski, ?wi?ta prawda. Mo?na jedynie zaprogramowa? klawisze, kt?re 's? ju? zaprogramowane'. [Wiem dziwnie to brzmi]
Z tego co wiem to jest takie co? jak "newkeys" a nie "nwekeys".
A co do samego problemu autora tematu - musisz zrobi? to tylko za pomoc? dialogu b?d? czatu. Nie ma innej opcji. Chyba, ?e...... M?g?by? zrobi? klawiatur? w postaci TD i za pomoc? myszki klika? poszczeg?lne literki, kt?re chcemy mie? w ha?le.
To jest jedyny pomys? kt?ry przychodzi mi do g?owy z wy??cznym u?yciem TD.