Wydaje mi si? ?e jest to tylko ?adna grafika a nic niema na celu do nas przes?ania. Je?li na filmie jest przedstawiony g??wny bohater *zak?adam ?e jest na pewno gdy? ka?dy trailer przedstawia bohatera* to mo?emy zapomnie? o gangach. Los Angeles a nie San Andreas. U?yli ju? nazwy LA.
Prusek tak jak m?wi?em. Mo?emy nie liczy? na krwawe rzezie z policj? poniewa? bohater chce odpocz??. Mooo?e zastosuj? t? du?? ilo?? bohater?w i wtedy Tommy Vercetti zostanie zabity a my wejdziemy w jego posta? ? Wszystko mo?liwe.
Lance by? czarny . Dla mnie to troch? podpucha. W pierwszy trailerze GTA IV mogli?my us?ysze? s?owa "Life is complicated. I killed people..." - po premierze przechodz?c gr? mogli?my us?ysze? te s?owa podczas rozmowy g??wnego bohatera z jedn? z postaci. Dla mnie to w?a?nie jest gadka jednej z nich, a nie g??wnego bohatera. Wg. mnie jednak klimaty San Andreas powr?c? zw?aszcza, ?e w?a?nie graczy w przedostatniej cz??ci GTA najbardziej wci?gn??y wojny z gangami no i tuning .
Tak, akcja w SA toczy?a si? wcze?niej ni? w GTA 3 (Catalina w tr?jce ginie z r?ki Claude'a - swojego nowego alfonsa ). Wed?ug mnie, Rockstar pr?buje nas zmyli?, ?eby nas potem jeszcze bardziej zaskoczy?.