To samo... aktualizowa?em dzisiaj do 1.1.1 zmienia to co?? Szczerze LUA troch? jeszcze nie ogarniam powiedzia? by? mi jak to jest z t? stron? klienta i serwera etc. na PW b?d? GG? bo tu b?dzie offtopic... Do?? szybko ogarniam (mam doczynienia z innymi j?zykami programowania w tym troch? PAWN, C++ i bdb stopniu PHP)
Pioruniasty, testowa?em. B??d?w nie wywala - jedynie UTF-8 na ANSI. Ja przerobi?em ten skrypt. Doda?em trigger i przenios?em otwieranie okna na server do eventu onPlayerJoin i te? kursora nie pokazuje.
dida, heh. Do otwierania okna z kursorem s?u?? 2 funkcje: showCursor, guiSetVisible. W innych moich skryptach nie u?ywa?em ?adnej funkcji guiSetInputEnabled i kursor pokazywa?o.
O! A mi kursor pokazuje, ale po klikni?ciu loguj nie pozakuje tego tekstu i jak klikn? "y" to otwiera si? czat... jak to zmieni??
EDIT: Co ma pokazywa? w tym debugscript 3? bo mi zawsze pokazuje to samo;/
Edit2: Co ma pokazywa? ten debug script? a co do wysy?ania to dzia?a-OnClientGUIClick z du?ej, a powinno by? z ma?ej tj. onClientGUIClick, nie wiem czy wspomina?em, ale "jak ja kocham programowanie"
Prosi? bym jeszcze pom?c z tym "y"
Ostatnio zmieniony przez sweet11 2011-09-21, 17:28, w całości zmieniany 2 razy