Siemson;) Chcia?em si? Was poradzi?. gdy? ostatnimi czasy, dzieje si? rzecz nast?puj?ca. Gdy odpalam MTA, lub samo San Andreas, nie otwiera mi gry przez plik gtasa.exe tylko przez plik proxy_sa, nieznany mi do tej pory. Odinstalowa?em ostatnio instalowane modyfikacje, nei pomog?o. Pomy?la?em te? ?e mo?e to by? przez Sanny Buildera, kt?ry pomaga wgrywa? CLEO mody, odinstalowa?em go, i r?wnie? nie pomaga.
PS.Reinstall gta jest ostatni? rzecz? kt?r? chce zrobi?;)
GabWas, nie obra? si?, ale ?rednio chce mi si? wierzy?, bo wcze?niej MTA uruchamia?o GTA SA przez plik gtasa.exe. Co? jest nie tak.
Nie ?eby bardzo to przeszkadza?o, ale posiadam i u?ywam FPS Increaser'a, a ten zwi?ksza fpsy je?li GTA jest uruchomione/MTA jest uruchomione przez gtasa.exe
No dobrze. Przepraszam GabWas. AteX, ale zawsze tak by?o? mo?e to wesz?o od ostatniego update'u. Bo dobrze pami?tam ?e wcze?niej MTA w??cza?o gta przez oryginalny plik wsadowy.