Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2016-12-17, 19:45

borsuk

Na forum: 3547 dni

Piwa: 15622

Respekt: 412

Ostrzeżeń: 80%
Elo chce stworzyc serwer DM do serwera SA-MP mam juz system privcar?w ,system dom?w ,pracy i troche jeszcze ale nie wiem co moze byc jeszcze na DM bo dawno juz takiego serwera nie ma w zak?adce Internet i Hosted wiec nie wiem co tam ma byc za pomoc daje :arrow: :piwo: A jak cos to nie system zabaw bo nie zabardzo potrafie

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2016-12-17, 19:52

Cr3v_

$ chmod -r 666 /root

Na forum: 3511 dni
Nick w MP: [PSR]Driv3r.

Piwa: 2

Respekt: 50

Ostrzeżeń: 60%
Witaj! Mamy podobne cele ;) Ja te? zmierzam w celu tworzenia serwera DM na SA:MP je?eli chcia?by? po wsp??pracowa? lub co? to m?g?bym si? do ciebie do??czy? razem z swoim projektem. Masz moje GG [CUT] jak co? to mo?emy obgada? jakie? szczeg??y czy co?.

Komentarz Shimeon dodany 2016-12-17, 20:54Ogłoszenia piszemy w dziale giełda.
Ostatnio zmieniony przez Shimeon 2016-12-17, 20:54, w całości zmieniany 1 raz  

Wysłany: 2016-12-17, 20:59

IIS

Tępiciel CHEATERÓW

Na forum: 3501 dni
Nick w MP: IISKeY

Piwa: 5

Respekt: 60

Ostrzeżeń: 100%
"chce stworzyc serwer DM do serwera SA-MP mam juz system privcar?w ,system dom?w ,pracy" - WTF co to ma by?, jak nie wiesz co to DM to si? za to nie bierz, a i nie pitol ?e nie ma serwer?w DM w hosted bo s? tyle ?e z domieszk? RP co przys?ania samo DM, mog?e? napisa? ?e nie ma czystych DM ale tego jest prosta przyczyna, samo DM szybko si? nudzi ...

Wysłany: 2016-12-17, 23:27

Lisonek

Na forum: 4483 dni
Nick w MP: Lisonek

Respekt: 25,8

IIS, Dobrze prawisz , jest ma?o server?w czystych DM :) .

Podpis
[imghttps://i.imgur.com/HZtTq3B.png[/img]

Wysłany: 2016-12-17, 23:56

Obar121

Na forum: 3734 dni

Respekt: 50

Przyda?by si? teraz taki zwyk?y, czysty DM.

Wysłany: 2016-12-19, 12:08

borsuk

Na forum: 3547 dni

Piwa: 15622

Ostrzeżeń: 80%
Chodzi mi o DM taki jak stary Polski Mega Server chce zrobi? co? podobne i nie odpisujcie jak nie macie po co bo nabija? posty to mo?e sobie kazdy ale pomoc to tylko znikomi ... Prosz? o usuni?cie 3 poprzednich komentarzy

Wysłany: 2016-12-30, 12:36

Dirtcaps

zamknij mordę

Na forum: 3503 dni
Nick w MP: Dirtcaps

Piwa: 83

Respekt: 130,5
Respekt: 130,5

Owszem, przyda?by si? taki typowy DM. System prywatnych pojazd?w jak i dom?w musi by?, na 100%, jednak system pracy ? DM to jednak DM, przyda si? wiele zabaw, event?w, jednak nawet gdy nie za bardzo potrafisz stworzy? owe zabawy, to wystarczy znale?? odpowiedni? ekip? i po sprawie. Podsumowuj?c - mniej zb?dnych system?w typu praca, wo?enie towar?w itp. Jak sama nazwa m?wi, w DeathMatchu chodzi g??wnie o strzelanie, rywalizacj?, za? pojazdy i obiekty to moim zdaniem tylko dodatek. Mo?na by tak?e pomy?le? nad stworzeniem serwera DM, z ograniczeniem wolnej przestrzeni, co? typu serwery CS itp. [ze zmiennymi mapkami].

Podpis
Kod:

"~ Bo tylko ciężką pracą ludzie mogą się wzbogacić, Tu za walenie ch*ja nikt ci ziomuś nie zapłaci."

Kiedy jak nie dziś.

Wysłany: 2016-12-30, 13:15

Virex_PL

Głos rozsądku

Na forum: 4187 dni
Nick w MP: Virex_PL

Piwa: 31

Respekt: 120
Respekt: 120

Serwer PMS to by?a mieszanka FR z 4fun mmo i rp. Tego nie mozna nazwac czystym DM. W tym wszystkim DM to byla tylko cz?stka :D Fajnie bylo by zobaczec jakis serwer w pelni mmorpg, cos w stylu CS czy GangWars. Tego jest po prostu malo na sampie.Wiekszasc polskich serwerow jakie powstaja to te "pseudo DM" ze wzgledu ze ten tryb wa?kowany jest przez lata, wysz?o sporo gm'ow tego trybu a wiekszosc "pawnerow" nie dala by rady napisac czegos nowego tylko kopiuj wklej, wgram na hosting kupie hosted i "osi?gne sukces ?yciowy".To juz robi sie nudne...

Tagi: deathmatch
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » GTA SAN ANDREAS » SA: MULTIPLAYER » DeathMatch Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi