Witajcie, robi?em sobie koszary i zapomnia?em ustawia? edit mesh we wszystkich modelach. Jako i? nie mam ochoty dodawa? do ka?dego obiektu edit mesh to powiecie mi, jak to doda? do wszystkich obiekt?w na raz?
[ Dodano: 2016-12-18, 00:17 ]
Albo inaczej, w og?le musze dodawa? edit mesh do koszar?
[ Dodano: 2016-12-18, 00:31 ]
Mam jeszcze jeden problem, tak?e zwi?zany z edit mesh. Mianowicie chc? sobie wyexportowa? dff'y z 3dsmaxa przy pomocy SA TOOLS i wyskakuje mi taki b??d: -- Runtime error: Cannot get mesh from this object: Dummy
Wstaw zdj?cia z swojego modelu w tym temacie lub wy?lij mi na PW bo tak to ci??ko powiedzie? co mo?e by? przyczyn? tego b??du. Nigdy takiego b??du nie mia?em. Zdj?cia zr?b co najmniej dwa z normalnym widokiem modelu widoczny co najmniej z dw?ch stron i 2 z siatk? modelu. Dobrzy by by?o jakby na zdj?ciach by? widoczny r?wnie? ca?y program.
Wstaw zdj?cia z swojego modelu w tym temacie lub wy?lij mi na PW bo tak to ci??ko powiedzie? co mo?e by? przyczyn? tego b??du. Nigdy takiego b??du nie mia?em. Zdj?cia zr?b co najmniej dwa z normalnym widokiem modelu widoczny co najmniej z dw?ch stron i 2 z siatk? modelu. Dobrzy by by?o jakby na zdj?ciach by? widoczny r?wnie? ca?y program.
wys?ane
[ Dodano: 2016-12-18, 13:31 ]