Witam,chcia?bym si? zapyta? czy jest mo?liwo?? dodania komendy po klikni?ciu przycisku?Mam na mysli gracz klika przycisk i zostaje wymuszona jakas komenda,ktora normalnie mozna wpisac t/.Szukalem na necie,ale nie szlo znale??,pewnie zle to ujalem...
"Witam,chcia?bym si? zapyta? czy jest mo?liwo?? dodania komendy po klikni?ciu przycisku?" czyli gracz klika przycisk i zostaje stworzona nowa komenda do skryptu?
"Mam na mysli gracz klika przycisk i zostaje wymuszona jakas komenda,ktora normalnie mozna wpisac" komenda kt?ra wywo?uje jak?? funkcje jest ju? w kodzie, ale kiedy gracz kliknie przycisk to ta funkcja zostanie wywo?ana? Je?eli tak to prosz?:
no spoko,tylko ze funkcja z ta komenda jest napisana w zupelnie innym skrypcie,ja natomiast chce zeby po kliknieciu przycisku zosta?a tak jakby wpisana ta komenda...
Toporek, no to albo robisz gui w tym skrypcie gdzie jest komenda i zrobisz tak jak ja:
"nazwaFunkcji()" - tak sie wywo?uje funkcje albo j? exportujesz w mecie: