W sieci pojawiaj? si? kolejne plotki na temat nast?pnej cz??ci Grand Theft Auto. Trzeba tutaj nadmieni?, ?e s? to jak na razie plotki, wi?c nie jest pewne, czy znajd? one potwierdzenie w rzeczywisto?ci, jednak my?l?, ?e warto o nich wspomnie?. Co takiego dowiemy si? tym razem na temat kolejne cz??ci GTA?
Pierwsz? jest rzekomy powr?t do teren?w Vice City, poniewa? szefostwo uzna?o, ?e powr?t do Vice City b?dzie lepszym pomys?em ni? rozgrywka na odwzorowanych terenach Londynu, a ponadto dwie pierwsze litery w nazwie tej metropolii odpowiadaj? rzymskiej sz?stce, co podobno ma pom?c w kampanii reklamowej.
Drug? plotk? jest to, ?e zn?w b?dzie tr?jka bohater?w, kt?rymi b?dziemy mogli gra?, w tym jednym z bohater?w ma by? kobieta.
Powy?sze informacje nale?y jak na razie uzna? za spekulacje, ale kto wie, mo?e znajd? odzwierciedlenie w kolejnej cz??ci popularnej serii Grand Theft Auto.
Do pe?nego artyku?u odsy?am na stron? gry-online.pl: Klik
NankY., ju? 2 razy by?o Los Santos. Mi natomiast bardzo podoba?o si? GTA IV. Liberty City jako New York i ten soundtrack, mam nadziej?, ?e tak samo b?dzie w GTA VI.
Vice City... Gdzie? wyczyta?em, ?e Rockstar North nie ma zamiaru dawa? tego miasta, gdy? by?o ono tylko po to, aby jednej z cz??ci odda? niepowtarzalny klimat. Zamiast tego ma zosta? dodana inna wyspa.
Jestem pewny, ?e GTA VI b?dzie nastawione g??wnie na Online, poniewa? z tego jest du?a kasa. No i pewnie b?dzie to co? konkretnego no bo czekanie 8 lat to za du?o jak na gta.
No i nie zapominajmy o Las Venturas i San Fierro
Podpis
Jeśli Ci w czymś pomogłem nie zapomnij o wystawieniu PIWA w ramach podziękowań. Mile widziany również jest RESPEKT.
Moim zdaniem w?a?nie s? spore szanse, ?e akcja GTA VI b?dzie w Vice City, bo GTA 4 by?o w Liberty City (GTA 3 tak?e), GTA V w Los Santos (tak jak GTA SA), jednak nic nie wiadomo, za jaki? czas pewnie b?dzie pojawia? si? wi?cej informacji na ten temat.
przemek1835, odtwarzanie kontynentu to rak najwi?kszy XD Serio, my?lisz, ?e zrobi? Ci ca?? Ameryk? P??nocn?, albo chocia? Europe? Pr?dzej obstawiam, ?e b?dzie to co? na wz?r USA.