Rozwi? Swe my?li. Co masz na my?li m?wi?c bujanie samochodu. Na pewno da si? wy??czy?, ale jaka kryje si? my?l pod tym bujaniem? Mog? Ci? przekierowa? na list? handling?w
Bujanie zawieszeniem pojazdu to zaskocze ci?, bujanie zawieszeniem pojazdu, widoczne jest to w Cloverze i chyba Premierze.
Noose, jestem na tyle oswojony z LUA ?e wiem co to s? 'upgrade', gram w GTA SA po?ow? swojego ?ycia(dos?ownie).
[ Dodano: 2018-01-11, 20:21 ]
(nie dawaj tu linka tylko nazwe funkcji)
Bujanie zawieszeniem pojazdu to zaskocze ci?, bujanie zawieszeniem pojazdu, widoczne jest to w Cloverze i chyba Premierze.
Noose, jestem na tyle oswojony z LUA ?e wiem co to s? 'upgrade', gram w GTA SA po?ow? swojego ?ycia(dos?ownie).
Dobrze, nikt nie m?wi ?e nie znasz sie na lua, jednak jak widzisz, wi?kszo?? z odpisuj?cych nie wie nadal, o co dok?adnie Ci chodzi.
A jak m?wi stare gtaonlinowe przys?owie, nikt nie ma magicznej r??d?ki, i nie czyta Ci w my?lach . Wi?c napisz dok?adnie, co masz na my?li, pisz?c 'bujanie zawieszeniem', b?d? zaprezentuj to jako?.
Nie wiem jak dok?adnie rozwi?za? t? czynno?? "bujania" w niekt?rych pojazdach, ale pozwol? sobie tutaj wstawi? filmik, kt?ry dok?adnie pokazuje o co chodzi w tym w?tku. A wi?c:
Panowie bo si? zaraz pobijecie koxpl2x22, Ty si? tak nie przechwalaj i nie wym?drzaj bo jak robisz z siebie takiego pana lua to nie dziw si?, ?e Ci nikt pom?c nie chce.
Stawiam, ?e to handling -
suspensionDamping
LUB
suspensionHighSpeedDamping
je?li przy du?ych pr?dko?ciach. Nie widz? innego handlinga, kt?ry by m?g? za takie co? odpowiada?. Bo w?tpi?, je?li chodzi o si?e zawieszenia suspensionForceLevel to raczej odpada. Jedyne parametry kt?re odpowiadaj? za zawieszenie to
Panowie bo si? zaraz pobijecie koxpl2x22, Ty si? tak nie przechwalaj i nie wym?drzaj bo jak robisz z siebie takiego pana lua to nie dziw si?, ?e Ci nikt pom?c nie chce.
Stawiam, ?e to handling -
suspensionDamping
LUB
suspensionHighSpeedDamping
je?li przy du?ych pr?dko?ciach. Nie widz? innego handlinga, kt?ry by m?g? za takie co? odpowiada?. Bo w?tpi?, je?li chodzi o si?e zawieszenia suspensionForceLevel to raczej odpada. Jedyne parametry kt?re odpowiadaj? za zawieszenie to
Mo?liwe, jeszcze, ?e suspensionFrontRearBias bo nie wiadomo czy tu chodzi o odchylenie w ty?/prz?d czy w boki.
Wiem ?e kt?re? z tych tylko ?e nie mam obecnie czasu sprawdza? r?cznie kt?re.
Ale dzi?kuje za ch?? pomocy, i nie robi? z siebie 'pana lua' tylko wida? raczej po sta?u na forum i piwkach ?e nie jestem tu nowy i znam podstawy...